foto: Instagram / Megan Fox
Megana Foksa parāda retas fotogrāfijas ar saviem trim dēliem
Megana Foksa ar dēliem.
Slavenības
2019. gada 15. oktobris, 07:03

Megana Foksa parāda retas fotogrāfijas ar saviem trim dēliem

Jauns.lv

Aktrises Meganas Foksas ģimene jau iejutusies Helovīna noskaņās. Kopā ar vīru aktieri Braienu Ostinu Grīnu un kopīgajiem trīs dēliem viņa aizvadītajās brīvdienas devusies uz Disnejlendu, lai tur svinētu gaidāmo mošķu nakti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise Megana Foksa un viņas vīrs Braiens Ostins Grīns cenšas sargāt savu privāto dzīvi no publicitātes un bērnu fotogrāfijas sociālajos tīklos publisko ārkārtīgi reti. Aizvadītajās brīvdienās Foksa izdarījusi vienu no šādiem izņēmumiem un fotogrāfijās atrādījusi, kā visa ģimene dodas uz Disnejlendu baudīt Helovīnu noskaņas.

Meganai Foksai un Braienam Ostinam Grīnam ir trīs kopīgi dēli – Noa (7), Bondhi (5) un Džornijs (3).

Sestdien Megana savā “Instagram” kontā publiskojusi trīs ģimenes fotogrāfijas, kurās visi trīs dēli redzami karnevāla kostīmos. Savukārt pati trīs dēlu mamma foto komentāros raksta par to, cik grūti reizēm ir uzņemt ģimenes fotogrāfijas.

“Helovīns Disnejlendā vienmēr paiet ļoti jautri, bet vai es varētu uzņemt kaut VIENU ģimenes fotogrāfiju, kurā visi skatās kamerā un rāda puslīdz normālu sejas izteiksmi?” – raksta Megana.

foto: Instagram / Megan Fox

Pirmajā attēlā Megana iepozē kopā ar dēliem. Visi sēž pie krāsaina rata, kuru rotā Mikipeles seja, bet jaunākā atvase, kas ģērbta sarkana pūķa kostīmā, raugās kaut kur tālumā.

Foksa publiskojusi arī dažas ģimenes fotogrāfijas, kurās ir redzami viņi visi. Grīns klēpī tur jaunāko atvasi Džorniju. Dēls Noa ir ģērbies raganas tērpā, un viņam galvā ir spilgti rozā matu parūka. Dēls Bondhi ir tērpies kā skelets. Savukārt Megana matos ielikusi Mikipeles austiņu aksesuāru, kuru rotā rozā puķītes.

View this post on Instagram

Happy Halloween🎃

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Paparaci uzņemtajās fotogrāfijās daudzi ievērojuši, ka Meganas vecākajam dēlam patīk valkāt kleitas. Viņš bieži redzēts meiteņu drēbēs, arī dodoties ikdienas gaitās, nevis tikai uz karnevālu. Nesen aktrise publiski paudusi savu nostāju. Viņa apliecinājusi, ka vienmēr iedrošinot Noa ģērbt to, ko dēls pats vēlas, tajā skaitā arī kleitas, pat par spīti tam, ka šādu ģērbšanās stilu negatīvi novērtē lielākā daļa zēna klasesbiedru.

Megana Foksa bērnus neierobežo

gallery icon
5

“Dažkārt viņam patīk nēsāt kleitas,” Foksa aizvadītajā mēnesī pastāstījusi sarunu šovā “The Talk”. “Es viņu sūtu uz ļoti brīvi domājošu, hipiju skolu, bet pat tajā – turklāt šeit Kalifornijā – mazi zēni viņam saka “puikas nevalkā kleitas” vai “puikas nevalkā neko rozā.””

“Tieši pirms divām dienām viņš uz skolu bija uzvilcis kleitu. Viņš pārnāca mājās un es vaicāju “Kā gāja? Vai kādam no taviem draugiem skolā bija kaut kas sakāms?” Viņš man atbildēja “Visi puikas smējās, kad es ienācu, bet man ir vienalga, man ārkārtīgi patīk kleitas.””

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

gallery icon
19

Intervijā Foksa arī pastāstījusi, ka dēls Noa nereti iesakot arī to, kā mammai labāk ģērbties.

“Viņš izdomā un zīmē tērpus. Viņš ir ļoti talantīgs,” savu atvasi slavē mamma. “Taču viņam ir tikai 7 gadi. Kad es eju uz pielaikošanu, kā nesen, kad laikoju skaistu dzeltenu kleitu. Viņš centās audumu salikt pēc saviem ieskatiem, norādot “Ja darīsim šādi, tā izskatīsies pēc autiņbiksītēm!’”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

“Es uz to atbildēju: ‘tā mēs šoreiz nedarīsim, bet varbūt nākamreiz!'”

Megana Foksa ar vīru un dēliem Losandželosā

gallery icon
8

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns

gallery icon
35