foto: Mārtiņš Ziders
Erotisko dižpārdokļu autores Račko vīrs piepilda sievas sapņus
„Kopš sieva sākusi rakstīt romānus, man ir kļuvis ļoti interesanti," saka Kristaps.
Slavenības
2019. gada 15. oktobris, 06:20

Erotisko dižpārdokļu autores Račko vīrs piepilda sievas sapņus

Marta Martinsone

Jauns.lv

Populārākā Latvijas jaunā rakstniece, zobārste un romantiski erotisko bestselleru autore Karīna Račko ir laimīgi precēta sieva jau septiņus gadus. Viņas vīrs apdrošināšanas speciālists Kristaps Račko žurnālam "Kas Jauns" atklājis, kā ir dzīvot ar erotisko stāstu meistari.

„Kopš sieva sākusi rakstīt romānus, man ir kļuvis ļoti interesanti. Arī es kaut kādā veidā esmu iesaistīts viņas radošajā procesā, jo Karīna reizēm man kautrīgi lūgusi, lai es izlasu un pasaku, vai var atstāt kādu rindkopu, ko viņa uzrakstījusi. Jā, es viņas darbus lasu. Un lasu kā lasītājs, ne kā Karīnas vīrs,” nosaka Kristaps.

Karīnas Račko grāmatas "Sasietā" iznākšanas svinības

Karīnas Račko jaunās grāmatas "Sasietā" iznākšanas svinības.

gallery icon
43

Račko atzīst, ka pēc sievas nu jau ceturtās grāmatas iznākšanas vairs neesot pārsteigts par Karīnas talantu šādu stāstu radīšanā. „Kad sieva pabeidza pirmo grāmatu, tad gan es teicu: „Neticu! Tiešām, to esi uzrakstījusi tu?”” Romantiski erotisko bestselleru autores vīrs uzsver, ka atbalsta sievu ikvienā dzīves jomā. „Ja tas nāk dabīgi, ja tavs hobijs var būt tavs darbs, kāpēc to nedarīt? Cilvēkiem ir jāļauj piepildīt savus sapņus. Un kuram gan citam kā vīram savai sievai jādod viss nepieciešamais atbalsts, palīdzot piepildīt sapņus? Es viņai teicu, ka uz mani viņa var paļauties, es atbalstīšu gan finansiāli, gan morāli. Kad sieva raksta grāmatu, es sajūtu brīžus, kad labāk viņu atstāt vienu. Tad kopā ar meitu dodamies ārā no mājas, lai Karīna var pabūt viena,” nosaka Kristaps Račko.

Taujāts, vai daļu no romantiskās nots, kas aprakstīta grāmatās, sieva īsteno arī reālajā dzīvē, Račko vīrs atbild diplomātiski: „Zināmā mērā tas viss ir, bet publiski es to neteikšu. Ne viss, kas ir grāmatā, ņemts no īstenības. Viņa miksē kopā. Kādās dozās? Tas ir firmas noslēpums.”

Vairāk par Kristapa sajūsmu par savu sievu un viņas īpašo kleitu, kurā Račko mirdzēja savas jaunās grāmatas atklāšanas svētkos, lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!