foto: Vida Press
Princis Harijs un hercogiene Megana gatavojoties pārcelties uz Kanādu
Princis Harijs un hercogiene Megana ar dēlu Ārčiju.
Slavenības
2019. gada 14. oktobris, 06:38

Princis Harijs un hercogiene Megana gatavojoties pārcelties uz Kanādu

Jauns.lv

Dažādas baumas par to, ka princis Harijs un viņa sieva hercogiene Megana gatavojas pamest Lielbritāniju, lai dzīvotu citā valstī, sāka parādīties teju ar to brīdi, kad pāris apprecējās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Kādus tik nākotnes plānus pa šo pusotru gadu nepiedēvēja karaliskajam pārim: vieni apgalvoja, ka populārie dzīvesbiedri gatavojoties pirkt nekustamo īpašumu Meganas dzimtajā pilsētā Losandželosā. Turpretī citi vēstīja, ka Saseksas hercogs un hercogiene vēlas dažus gadus padzīvot Dienvidāfrikā – zemē, kuru tik ļoti mīl Harijs.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Pirms dažām dienām žurnāla „Cosmopolitan” amerikāņu izdevuma redaktori pavēstījuši, ka pēdējo nedēļu laikā abi britu karaliskās ģimenes pārstāvji vislielākajā nopietnībā apsverot iespēju pārcelties uz dzīvi Kanādā. Ja var ticēt vārdā nenosauktā zinātāja apgalvojumam, hercogu pāris nolēmis mainīt dzīvesvietu, jo Lielbritānijā Megana cieš no preses nemitīgajiem „uzbrukumiem”.

foto: Vida Press
Princis Harijs un hercogiene Megana ar dēlu Ārčiju.

Laulātais pāris uzskatot, ka citā zemē viņiem izdosies dzīvot kaut nedaudz privātāku dzīvi un nebūs plašsaziņas līdzekļos jāredz tik daudz par sevi rakstītu publikāciju. „Harijs un Megana var pārcelties uz Kanādu pat ar karalienes atļauju, jo šī zeme ir Nāciju Sadraudzības valsts,” norādījis anonīmais paziņa.

Hercogiene Megana ar dēlu un auklīti Keiptaunas lidostā

gallery icon
5

Turklāt Kanādai Meganas sirdī ir īpaša nozīme. Bijusī aktrise vairākus gadus ir nodzīvojusi Toronto. Šajā pilsētā norisinājās darbs pie seriāla „Suits”, kas viņu padarīja atpazīstamu visā pasaulē.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Hercogiene Megana un princis Harijs vizītē Dienvidāfrikā

gallery icon
79