foto: Vida Press
Futbolista Veina Rūnija sieva ar viltīgu izmeklēšanu atklāj, kurš izplata baumas par viņas privāto dzīvi
Kolīna Rūnija.
Slavenības
2019. gada 11. oktobris, 06:33

Futbolista Veina Rūnija sieva ar viltīgu izmeklēšanu atklāj, kurš izplata baumas par viņas privāto dzīvi

Jauns.lv

Futbolista Veina Rūnija sieva Kolīna Rūnija izdibinājusi, kā privāta informācija no viņas slēgtā „Instagram” konta nonāk dzeltenās preses slejās. Pēc piecu mēnešu ilgas izmeklēšanas Rūnija kundze secinājusi, ka viņas personīgās informācijas „noplūdes avots” ir cita angļu futbolista Džeimija Vardija sievas Rebekas „Instagram” konts.

foto: Vida Press
Kolīna Rūnija ar vīru futbolistu Veinu Rūniju un abu kopīgajiem četriem dēliem – Kitu, Keju, Kleju un Kessu.

„Vairāku gadu garumā kāds, kuram biju atļāvusi pieeju savam privātajam „Instagram” kontam, regulāri informēja laikrakstu „The Sun” par maniem privātajiem vēstījumiem un ierakstiem soctīklā. Viņi saņēma ļoti daudz informācijas par mani pašu, maniem draugiem un manu ģimeni – turklāt tas viss bija bez manas atļaujas vai zināšanas,” publiskā „Twitter” vēstījumā savus iemeslus uzsākt izmeklēšanu skaidro Kolīna Rūnija.

Kolīna ilgu laiku centusies izdibināt, kurš nopludina šo informāciju, līdz viņai beidzot radušās aizdomas, kas to varētu darīt. Veina Rūnija sieva nepaskaidro, kas viņai radījis aizdomas par vainīgo personu. Taču pēc tam Kolīna nolēmusi veikt tādu kā izmeklēšanas eksperimentu, lai pārliecinātos, vai viņas aizdomas ir patiesas.

foto: Vida Press
Veina Rūnija sieva Kolīna Rūnija.

„Es liedzu pieeju savai „Instagram” stāstu sadaļai visiem, izņemot vienam kontam. (Tie, kuriem bija pieeja maniem privātajiem stāstiem, visticamāk jutās izbrīnīti, kāpēc tik ilgu laiku neko nerakstīju.),” stāsta Kolīna. „Pēdējo piecu mēnešu laikā es publiskoju nepatiesus stāstus, lai uzzinātu, vai tie nonāks laikrakstā „The Sun”. Un ziniet, tie nonāca! Stāsts par iespēju izvēlēties [nākamajam bērnam] dzimumu Meksikā, stāsts par atgriešanos televīzijā un pēdējais stāsts par appludināto pagrabu manās jaunajās mājās.”

foto: Vida Press
Rūniju ģimene.

Tagad Rūnija apgalvo, ka skaidri zina, no kura konta viņas gaitām cītīgi sekojis tenku pienesējs – tas ir Rebekas Vardijas konts. Abas sievietes ir pazīstamas jau sen. Abi viņu vīri savulaik spēlēja Anglijas izlasē.

foto: Vida Press
Rebeka Vardija.

Rebeka Vardija uz šo atklāsmi atbildējusi savā „Twitter” kontā, kurā ne tikai noliedz Rūnijas apvainojumus, bet arī kritizē draudzeni par to, ka tā pastāstījusi par savu izmeklēšanas gaitu, pat nepiezvanot viņai un nepabrīdinot. Aizdomās turētā sieviete piebilst, ka pati nesen kā ievērojusi savādu aktivitāti savā „Instagram” lapā – viņas draugu sarakstā uzradušies cilvēki, kurus viņa nemaz neesot tam pievienojusi.

„Nopietni, nauda man nav vajadzīga. Lai es to saņemtu, pārdodot stāstus par tevi?” – atbildes tvītā raksta Rebeka Vardija.

„Man tu ļoti patiki, Kolīna, un es jūtos ļoti sarūgtināta, ka esi izvēlējusies tā rīkoties, īpaši tagad, kad esmu pēdējos grūtniecības mēnešos. Es jūtu riebumu pat no tā, ka man tagad to nākas noliegt. Tev vispirms vajadzēja man piezvanīt.”

Kā ziņo britu plašsaziņas līdzekļi, izdevums „The Sun” atsaucis nepatiesos stāstus vai tos ievērojami koriģējis. Tajā pašā laikā „The Sun” veltījis plašu materiālu par Rūnijas veikto izmeklēšanu. Par to, vai futbolista sievas aizdomas ir pareizas, šajā materiālā gan nekas netiek minēts.

Savukārt britu „Vikipēdijas” moderatori cenšas panākt, lai Kolīnas Rūnijas lapas informāciju papildinošie autori atļautu mainīt viņai piedēvēto amatu. Viņi vēlas „britu TV personības” vietā tagad rakstīt „britu TV personība un privātdetektīve”.

Kolīna Rūnija gada laikā devusies 10 brīvdienu ceļojumos

gallery icon
13

Futbolista Veina Rūnija sieva Kolīna Rūnija ar dēliem Barbadosā

Atpūta Barbadosā futbolista Veina Rūnija sievai Kolīnai Rūnijai ir jau desmitais brīvdienu brauciens gada laikā

gallery icon
21