foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Magone ar svarīgu lūgumu vēršas pie visas sabiedrības
Magone Šutoviene.
TV
2019. gada 3. oktobris, 09:25

VIDEO: Magone ar svarīgu lūgumu vēršas pie visas sabiedrības

Jauns.lv

Populārajai dzejniecei Magonei, kuras gaitām līdzi var sekot telekanāla “STV Pirmā!” šovā “Slavenības. Bez filtra”, ir kas sakāms visai sabiedrībai – sieviete aicina viņu turpmāk vairs nedēvēt par Burku, bet gan laulātā vīra uzvārdā. Par Šutovieni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Burkas kā tādas nav. Tagad ir Šutoviene,” saka Magone. “Cilvēki mani ir pazemojuši ne vienu vien reizi. Tas ir viens. Otrkārt, tas nav mans uzvārds šobrīd, jo es esmu laulībā. Treškārt – Burka nav mans īstais uzvārds. Tas vispār man ir uzspiests, kuru es visu mūžu nezināju un atklāju tikai nejauši,” savu lūgumu pamato un ģimenes peripetijas iezīmē Magone.

Tāpat viņa bilst, ka arī juridiski ir Šutoviene, tāpēc lūdz sevi turpmāk dēvēt tikai šādā uzvārdā. “Tas (Burkas uzvārds) jau man liekas ir aizgājis tādā kā tautas žargonā, kā lamuvārdā, iesaukā, palamā. Un es to negribu. Tomēr man bērni aug, laiks mainās un arī es pati mainos,” klāsta Magone.

Magone Burka atgiezusies Latvijā

Dzīve kā seriālā – šo teicienu pavisam noteikti var attiecināt uz dzejnieci Magoni Burku, pazīstamo šovu zvaigzni, kuras ģimenes dzīves ...

gallery icon
13