foto: Instagram
Veltas Puriņas efektīgā mazmeita kļuvusi par interneta slavenību
Paulas bildes "Instagram" gūst lielu uzmanību.
Slavenības
2019. gada 21. septembris, 06:23

Veltas Puriņas efektīgā mazmeita kļuvusi par interneta slavenību

Ligita Eglīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Leģendārās žurnālistes Veltas Puriņas vecākā mazmeita Paula Kalniņa satriecošās ārienes dēļ izpelnījusies lielu apbrīnu, un sociālajā vietnē "Instagram" efektīgajai jaunietei ir vairāk nekā 10 tūkstoši sekotāju.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Velta Puriņa.

Paula ir turīgā bulciņu tirgotavas "Mārtiņa beķereja" saimnieka Mārtiņa Kalniņa un TV žurnālistes Veltas Puriņas meitas, radio "Capital FM" ētera balss Elīnas Puriņas atvase. Jau kopš agrām bērnības dienām vecāki Paulu audzinājuši par atraktīvu un sabiedrisku meiteni. Pirms teju desmit gadiem viņa uzvarēja skaistumkonkursā "Latvijas talantīgās princesītes" un pārstāvēja Latviju skaistumkonkursā Turcijā "Little Miss Europe". Mamma Elīna meiteni nereti ņēma līdzi skatīt jaunākās modes tendences festivālā "Riga Fashion Week".

Skaistule tagad dzīvo Kanādā

Tagad Paula jau kādu laiku studē Kanādā, Toronto Universitātē, un Latvijā ir salīdzinoši reti. Savas ikdienas gaitas viņa atrāda sociālajā vietnē "Instagram". Ja vēl pirms pāris gadiem Paula biežāk publiskoja bildes, kurās uzmanību vērsa uz savām slaidajām kājām un kārdinošo dekoltē, tad pēdējā gada laikā tapušajās bildēs viņa izceļ perfekto figūru, garos, spožos matus un lepojas ar portretu fotouzņēmumiem.

Paulas Kalniņas dzīves ainiņas

Žurnālistes Veltas Puriņas mazmeitas Paulas "Instagram" konta foto.

gallery icon
41

Salīdzinot ar kādreiz tapušajām bildēm, nevar nepamanīt, ka jauniete vizuāli ir krietni mainījusies – ja iepriekš Paulas vizītkarte bija piemīlīgs, žilbinošs smaids, tad nu viņa biežāk pozē ar aizvērtu muti, izceļot apjomīgās lūpas, kas ir pat krietni pufīgākas nekā Holivudas biezāko lūpu īpašniecei Andželīnai Džolijai, kuras slavas laikā kuplas lūpas kļuva par seksīguma simbolu, pamudinot miljoniem sieviešu un meiteņu pasaulē tikt pie tādām ar dažādu skaistuma injekciju palīdzību.

foto: no privātā arhīva
Paula pirms dažiem gadiem izskatījās krietni citādi.

Ne vien vīriešu, bet arī vienaudžu apjūsmas objekts

Par Paulas bildēm sajūsmā ir ne tikai dažāda gadagājuma vīrieši, dailes apburtas ir arī neskaitāmas viņas vienaudzes no dažādām pasaules malām, un uz katru viņas fotogrāfiju tiek reaģēts ar prāvu komplimentu birumu. Jaunietes viņu gan salīdzina ar lelli Bārbiju, teic, ka viņa izskatās perfekti, gan jūsmo par latvietes prasmi lietot kosmētiku tā, ka viņa izskatās dabiski, gan priecājas, kā Kalniņai piestāv viņas stilīgās drēbes, un interesējas, ar kādas krāsas palīdzību iespējams tikt pie tik apburoša matu toņa, uz ko Paula laipni atbild, ka tie ir pašas mati un arī tonis ir dabiskais.

Paulas "Instagram" profila sekotāju vidū ir arī virkne Latvijā zināmu ļaužu, kas regulāri ar „patīk” atzīmē vairumu no efektīgās jaunkundzes bildēm. Viņu vidū ir dermatoloģe Lauma Valeine, uzņēmējs Martins Zemītis, bijušie basketbolisti Armands Šķēle un Kaspars Vecpuisis, radio balss Maija Rozīte-Krištopane, modes blogere Liene Zemture, māksliniece Ieva Bondare un citi. Vairums no viņiem Paulu zina jau kopš mazotnes un, kā jaušams, priecājas, ka viņai ārzemēs labi klājas un ka kādreiz kautrīgā meitenīte ir izaugusi par tādu stilīgu un krāšņu dāmu.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!