Slavenības
2019. gada 20. septembris, 06:48

Pirms leģendārās lomas "Draugos" Dženiferai Anistonei palūgts krietni novājēt

Jauns.lv

Dženifera Anistone ir viena no populārākajām aktrisēm Holivudā. Taču, pirms viņa saņēma lomu seriālā „Draugi”, kas aktrisei atnesa pasaules slavu, Anistonei tika pieprasīts ievērojami nokristies svarā, ja viņa vēlas gūt panākumus šovbiznesa industrijā.

Dženifera Anistone jaunībā

gallery icon
12

Par godu seriāla „Draugi” 25. gadadienai šogad izdota grāmata „Generation Friends: An Inside Look at the Show that Defined a Television Era” („Draugu paaudze: Ieskats šovā, kas raksturo televīzijas ēru”). Tās autors Sols Osterlics raksta, ka tolaik vēl jauniņajai Dženiferai Anistonei izklaides industrijas pārstāvji strikti norādījuši, ka viņai „jānokrītas svarā par 15 kilogramiem, ja viņa vēlas palikt Holivudā”.

foto: WENN.com/Vida Press
Anistone un pārējie seriāla "Draugi" aktieri.

„Losandželosa bija nežēlīga vieta, ja gribēji būt aktrise,” raksta grāmatas autors. „Tā bija nežēlīga vieta sievietei. Bet Dženiferas Anistones aģents ļoti nelabprāt kaut ko paskaidroja.”

foto: FayesVision/WENN.com/Vida Press
Dženifera Anistone šā gada vasarā.

Saskaņā ar grāmatā teikto, reiz pēc kino provēm Dženifera saņēmusi zvanu no topošā kino projekta veidotājiem. Viņi vēlējušies redzēt aktrisi piegulošā bodijā.

foto: ©NBC/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Dženifera Anistone seriālā "Ferris Bueller" (1990-1991).

„Tas visu izgāzīs,” aģentam savas bažas uzticējusi Anistone, un viņš piekrītoši to apstiprinājis.

„Anistoni bija grūti nosaukt par resnu – visi redzēja, ka viņa ir skaista – taču TV ekrāns cilvēkam piešķir vismaz piecus papildus kilogramus,” apliecinājis Osterlics.

Draudzenes Dženifera Anistone un Kortnija Koksa

gallery icon
13

Anistone arī agrāk intervijās ir runājusi par savu ķermeni, kāds tas bija vēl pirms panākumu gūšanas Holivudā. Viņa vaļsirdīgi atzinusi, ka uzkodas neesot bijušās no tām veselīgākajām.

„Es ēdu pārāk daudz maizīšu ar majonēzi. Majonēze uz baltmaizes ir pats garšīgākais visā pasaulē,” 1996. gadā Dženifera apliecināja intervijā žurnālam „Rolling Stone”.

Fotogrāfijas, kurās Dženiferai Anistonei piedēvēta grūtniecība

Tiklīdz šīs fotogrāfijas sasniedza plašsaziņas līdzekļus, tā aktrisei Dženiferai Anistonei piedēvēja grūtniecību.

gallery icon
11

Tagad, kad aktrise pārkāpusi 50 gadu slieksni, viņa nevaino savu aģentu striktajos un „nesmalkjūtīgajos” ieteikumos. Tieši pretēji, Anistone jūtas viņam par to pateicīga, jo tas licis viņai piestrādāt pie figūras.

„Mans aģents runāja tieši,” viņa apliecināja intervijā. „Tas ir pats jaukākais, ko viņš izdarīja… Nejaukajā Holivudā. Es nesaņēmu daudz darba piedāvājumu, jo biju pārāk smaga.”

Dženifera Anistone filmas "Mothers Day" pirmizrādes vakarā

Dženiferai Anistonei ir 47 gadi un aizvien nevainojams augums. Ja ir tādas skaistas kājas, kāpēc gan neizvēlēties koķeto mini?!

gallery icon
21

„Mana reakcija bija „Ko?!” Taču jāatzīst, ka mana diēta bija briesmīga. Piena kokteiļi un frī kartupeļi ar gaļas mērci,” aktrise atzina daudzus gadus vēlāk. „Šis bija labs stimuls, lai sāktu tam pievērst uzmanību.”

Pēc tam, kad Dženifera bija paklausījusi ieteikumam un nokritusies svarā, nebija ilgi jāgaida, līdz viņai piedāvāja mūža nozīmīgāko lomu – Reičelas Grīnas atveidošanu seriālā „Draugi”.

Dženifera Anistone nebijuši seksīgā tērpā

Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijai Dženifera Anistone bija izvēlējusies modes nama „Galliano” vakarkleitu no „vintage” tērpu kolekcijas.

gallery icon
21

Jau gadiem ilgi klīst runas, ka par godu seriāla 25. gadadienai visi galveno lomu aktieri varētu sanākt kopā, lai uzņemtu īpašu jubilejas sēriju.

Lai gan Anistone, Kortnija Koksa un Liza Kudrova apliecinājušas, ka būtu tam gatavas, TV šova „Draugi” veidotāji Deivids Kreins un Marta Kraufmane šajā nedēļā runas par seriāla turpinājumu nolieguši.

Dženifera Anistone jau 20 gadus nēsā garus zābakus

gallery icon
17

Dženifera Anistone atpūšoties Meksikas kūrortā 2013. gada nogalē

gallery icon
11

Dženifera Anistone 2004. gadā iznākušajā romantiskajā komēdijā "Pollija ir klāt"

Dženifera Anistone nekad nav noliegusi, ka viņai nepatika Reičelas matu griezums, kāds redzams seriālā "Draugi". Nesen viņa atklājusi, ka vislabāk ...

gallery icon
8