foto: Juris Rozenbergs
FOTO: Pauls un Rudāne sajūsmina skatītājus ar jauno koncertprogrammu
Raimonda Paula un Dināras Rudānes koncertprogramma “Viņa un Viņš” ir īsts muzikālais baudījums.
Mūzika
2019. gada 17. septembris, 11:40

FOTO: Pauls un Rudāne sajūsmina skatītājus ar jauno koncertprogrammu

Jauns.lv

Tas tik tiešām bija kas ģeniāls! Izcila mūzika, aizkustinošs dziedājums un lieliskais Maestro humors. Un ne velti pēc Raimonda Paula un Dināras Rudānes koncertprogrammas “Viņa un Viņš” prezentācijas 16. septembrī VEF Kultūras pilī skatītāji māksliniekiem veltīja ilgstošas stāvvovācijas.

Raimonda Paula un Dināras Rudānes programmas “Viņa un Viņš” koncerts VEF Kultūras pilī

2019. gada 16. septembrī VEF Kultūras pilī notika komponista Raimonda Paula un dziedātājas Dināras Rudānes programmas “Viņa un Viņš” koncerts.

gallery icon
110

“Šī programma ir jauna un no citām atšķiras ar to, ka radīta vienai no jaunās paaudzes talantīgākajām, daudzsološākājām dziedātājām – Dinārai Rudānei. Es ļoti augstu vērtēju Dināras balss īpašības, tembrālo krāsu un plašo diapazonu. Pie šīs koncertprogrammas repertuāra izvēles esmu strādājis, izceļot Dināras balss nianses. Koncertā izskanēs gan pilnīgi jaunas dziesmas ar dzejnieku Jāņa Petera, Leona Brieža un Guntara Rača vārdiem, gan varbūt piemirstas melodijas, kas savulaik radītas kinofilmām  un citiem muzikālajiem projektiem,.” tā savu jauno koncertprogrammu raksturo Raimonds Pauls.

Savukārt dziedātāja Dināra Rudāne atzīst, ka viņai tas ir liels gods un saviļņojums – atrasties un dziedāt uz vienas skatuves ar Raimondu Paulu, jo īpaši koncertprogrammā, ko komponists veidojis tieši viņai. “Šim koncertam gatavojos ar milzīgu atbildību, un ar nepacietību gaidu mūsu muzikālo tikšanos koncertprogrammā “Viņa un Viņš”,” uzsver Dināra.

Raimonda Paula mūzikas cienītāji tiek aicināti izbaudīt šo intīmo un niansēto dziesmu programmu. Koncerta producents Jānis Kļaviņš uzsver, ka uzstāšanās neatstās vienaldzīgu nevienu koncerta apmeklētāju: “Šī programma ir caurvīta ar īpaši gaišu, romantisku, sentimentālu un arī enerģisku dziesmu izpildījumu."