foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: pie smagi slimās aktrises Zavorotņukas ar balonu sirds formā ierodas meita
22 gadus vecā Anna dodas apciemot smagi slimo māti.
Slavenības
2019. gada 17. septembris, 12:36

VIDEO: pie smagi slimās aktrises Zavorotņukas ar balonu sirds formā ierodas meita

Jauns.lv

16. septembra vakarā krievu aktrises un TV raidījumu vadītājas Anastasijas Zavorotņukas meita Anna ieradās slimnīcā, lai apciemotu smagi slimo māti. 22 gadus vecā meitene līdzi bija paņēmusi balonu sirds formā, uz kura bija rakstīts "I love you this much", vēsta telekanāls "Mash".

13. septembrī 48 gadus vecā Anastasija Zavorotņuka ārkārtīgi smagā stāvoklī tika nogādāta kādā Maskavas privātklīnikas reanimācijā. Ārsti noteikuši diagnozi - ļaundabīgs smadzeņu audzējs. Kļuvis zināms, ka ārsti nogādājuši aktrisi mākslīgajā komā. Un mediķi norāda - pacienti, kam ir vēža ceturtā stadija, ļoti reti nodzīvo ilgāk par gadu.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon
112

Zavorotņukas stāvoklis gan esot tik bēdīgs, ka ir bažas - aktrisei atlikušas tikai dažas dienas. Jo viņas plaušas jau tiek mākslīgi elpinātas, bet mākslīgo komu nomainījusi tāda, kas nav medikamentu izraisīta.

foto: Ekrānuzņēmums
22 gadus vecā Anna dodas apciemot smagi slimo māti.

Aktrises oficiālais pārstāvis paziņojis, ka viņam aizliegts sniegt komentārus par Zavorotņukas veselības stāvokli. Piesardzīgi par viņas veselību izsakās arī aktrises kolēģi un aicina "likt ģimeni mierā".

Zavorotņuka iepriekš sūdzējusies par biežām galvassāpēm un nelabumu no rītiem, bet pati uzskatījusi, ka tas no stresa un pārpūlēšanās - seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznei darba netrūka. Taču, kad pretsāpju līdzekļi vairs nav līdzējuši, nācies vērsties pie speciālistiem, kas konstatējuši - pēc palīdzības viņa griezusies par vēlu.

Visa valsts cer, ka Anastasijai Zavorotņukai paliks labāk un seko līdzi viņa veselības stāvoklim. Līdzās aktrisei atrodas tuvinieki, tostarp arī 22 gadus vecā meita Anna, kuras rokās bija gaisa balons ar pašiem svarīgākajiem vārdiem.