foto: Publicitātes
Dueta "Viņš un Viņa" mūziķi nikni: Raimonds Pauls un Dināra Rudāne nozaguši grupas nosaukumu
Duets "Viņš un Viņa".
Slavenības
2019. gada 5. septembris, 15:58

Dueta "Viņš un Viņa" mūziķi nikni: Raimonds Pauls un Dināra Rudāne nozaguši grupas nosaukumu

Jauns.lv

Franču-latviešu multiinstrumentālistu dueta „Viņš un Viņa” mūziķi Freds Ormēns un Ilze Lejiņa ir nepatīkami pārsteigti - viņu grupas nosaukums esot "nozagts un izmantots" Raimonda Paula un Dināras Rudānes koncertprogrammā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Vai tiešām māksliniekiem pietrūkst iztēles, lai radītu jaunu un oriģinālu nosaukumu?" sūrojas duets, vienlaikus gan piebilstot: "Protams, ka tas mums netraucē darboties tālāk. Kā saka Freds: „Pat rada papildus publicitāti”."

"Tomēr tādā mazā valstī kā Latvija vajadzētu respektēt vienam otru un „nekāpt uz galvas”," sarūgtināta par šo situāciju ir Ilze. "Jo īpaši tāpēc, ka mūziķi ir iepriekš sadarbojušies. Franču saksofonists Freds Ormēns ir iespēlējis saksofona solo partijas Laimas Vaikules diskā ar Raimonda Paula mūziku „Atkal mājās”, gan arī uzstājies kopā ar dziedātāju Dināru Rudāni," norāda duets "Viņš un Viņa", kas savu darbību uzsāka 2012.gadā, koncertējot Latvijā, Francijā, Luksemburgā un citās Eiropas valstīs.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka duets „Viņš un Viņa” nav bijuši īpaši uzmanīgi - Paula un Rudānes koncertprogramma saucas “Viņa un Viņš”.