foto: REX/ Vida Press
Vai hercogiene Megana dosies uz vīra bijušās draudzenes kāzām?
Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2019. gada 28. augusts, 07:44

Vai hercogiene Megana dosies uz vīra bijušās draudzenes kāzām?

Jauns.lv

Pirms nedēļas par saderināšanos paziņoja prinča Harija bijusī draudzene modele un aktrise Kresida Bonasa. Tā kā Kresida 2018. gada maijā bija lūgto viesu skaitā prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās, visticamāk, jaunā līgava aicinās arī karaļpāri uz savām svinībām. Vai Megana patiešām tās apmeklēs?

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Princis Harijs ar sievu,

Prinča Harija bijusī draudzene Kresida Bonasa nesen saderinājusies ar savu mīļoto vīrieti Hariju Ventvortu-Stenliju, ar kuru ir kopā vairākus gadus. Līdz ar šiem jaunumiem sabiedrībā radies jautājums, vai princis Harijs apmeklēs Kresidas kāzas.

“Kāda velna pēc būtu jāapmeklē sava bijušā kāzas?” – domā daudzi. Taču Kresida bija lūgto viesu skaitā Harija un Meganas kāzās, un viņa tās patiešām apmeklēja (tāpat kā cita prinča bijuši draudzene – Čelsija Deivija, ar kuru princis savulaik kopā bija visilgāko laiku, par spīti vairākkārt sarautām un atkal atjaunotām attiecībām).

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Kresida Bonasa prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās.

Katrā ziņā britu lielākais bulvārpreses izdevums “The Sun” uzskata, ka Bonasa, visticamāk, atbildēs ar tādu pašu rīcību – arī princi Hariju aicinās uz savām kāzām. Tā kā Harijs jau pusotru gadu ir precēts vīrs, tad etiķete paredz, ka uz kāzām aicina arī izredzētā viesa laulāto draugu. Tātad uz kāzām aicināta būs arī Megana.

Prinča Harija bijusī draudzene Čelsija Deivija apmeklē viņa un Meganas Mārklas kāzas

gallery icon
9

“Harijs noteikti ies uz kāzām, jo abi ar Kresidu saglabājuši ļoti draudzīgas attiecības. Viņa nekad publiski nav komentējusi savas attiecības ar princi,” laikrakstam “The Sun” norādījis karaļnama eksperts Adams Helikers. “Harijam ir draudzīgas attiecības arī ar līgavaiņa māti Klēru Milfordi Heivenu.”

View this post on Instagram

We getting married 😁🥰

A post shared by Harry Wentworth-Stanley (@harrywent) on

Kāds no Kresidas paziņām izteicies, ka “ielūgumi vēl nav izsūtīti, bet man teica, ka Hariju un Meganu aicinās. Harijam un Kresijai ir draudzīgas attiecības, Megana viņu zina un ir paredzēts, ka pāris ieradīsies”.

Prinča Harija draudzene Kresida Bonasa

gallery icon
14

Savukārt karaļnama eksperts Helikers uzskata, ka Megana izlaidīs šo saviesīgo pasākumu, jo “nejūtas ērti Harija bijušo draudzeņu sabiedrībā, it īpaši Čelsijas Deivijas, kura bija prinča pirmā mīlestība, un ar kuru viņš izgāja sabiedrībā kopā. Te šķiroties, te salabstot, abi bija pāris septiņus gadus. Tā bija Megana, kas pārliecināja, lai Čelsiju neiekļautu lūgto viesu sarakstā uz vakara balli pēc laulību ceremonijas. Tas bija klajš aizvainojums, jo daudzi Harija un Čelsijas kopīgie draugi no pirms-Meganas dienām bija aicināti uz balli Frogmorhausā”.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Pa šo pusotru gadu karaļnamā Megana ir ievērojami augusi un apguvusi mācības. Iespējams, ka viņa tomēr dosies līdzi vīram uz Kresidas kāzām bez jebkādiem iebildumiem. Laiks rādīs.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123

Princis Harijs un Čelsija Deivija

gallery icon
30