Slavenības
2019. gada 23. augusts, 14:40

Ar savu mīļoto meiteni saderinājusies "ērkšķu šova" uzvarētāja Monika

Jauns.lv

Lesbiete un četru bērnu māmiņa Monika Neilande, kas pērn kļuva par TV sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." uzvarētāju, saderinājusies ar savu mīļoto sievieti.

"Šī diena man būs īpaši mīļa, jo bildināju savu meiteni," tā sociālās saziņas tīklā "Facebook" vakar ierakstījusi Monika, publiskojot arī foto ar saderināšanās gredzenu.

Komentāros zem šī ieraksta netrūkst apsveikumu un laba vēlējumu, taču darvas karoti medus mucā iepilinājis Viktors Neilands, ar kuru Monika joprojām ir oficiāli precējusies.

Viņš pārsteigts, kā Monika var saderināties ar citu, ja viņi vēl nav izšķīrušies. Uz ko sieva atbild, ka Viktors sen jau "ir ar citu", turklāt "nerūpējas par bērniem", kuru nu vēl domātu par šķiršanos.

foto: Facebook

Pagājušā gada nogalē projekta “Caur ērkšķiem uz..” eksperti un arī pašas dalībnieces lēma, ka par sezonas uzvarētāju jākļūst tieši netradicionāli orientētajai Monikai, kura audzina četrus bērnus ar īpašām vajadzībām.

Monika projektā pieteicās, jo vēlējusies atbrīvoties no atkarībām un rast spēkus jaunai dzīvei. Jau agri jaunajai sievietei nācās iemācīties cīnīties par sevi – Monikas vecāki aizrāvās ar alkoholu, tāpēc meitene uzaugusi bērnu namā. Bijusi precējusies un vairākus gadus dzīvojusi kopā ar vīrieti, līdz sapratusi, ka viņu vairāk saista sievietes.

"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Monika šovā un dzīvē

Telekanāla "STV Pirmā!" projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas dalībniece Monika šovā un dzīvē.

gallery icon
20

Monikai ir četri bērni, kuriem visiem ir garīgās attīstības traucējumi. Lai aizmirstos no skarbās ikdienas, sieviete sāka lietot alkoholu un narkotikas, nu viņa atkarībām teikusi striktu “nē.”

“Es nezinu kāpēc, bet man likās, ka es to biju pelnījusi. Es zinu, ka ne pa velti es nogāju to ceļu. Es pārvarēju daudzas grūtības,” uzzinot balsojuma rezultātus, prieku neslēpa Monika.

Dienu pirms balsojuma rezultātu paziņošanas Monikas dzīvē bija kāds cits īpašs un priecīgs notikums - klajā nāca viņas dzejoļu grāmata “Mīlestība vai atkarība”.

Projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas dalībnieces Monikas dzejoļu grāmatas prezentācija

Projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas dalībnieces Monikas Neilandes dzejoļu grāmatas prezentācija.

gallery icon
95