foto: Twitter / @pewdiepie
Apprecējies pasaulē populārākais jūtūberis "PewDiePie"
Slavenības
2019. gada 21. augusts, 11:13

Apprecējies pasaulē populārākais jūtūberis "PewDiePie"

Jauns.lv

Laulības ostā 19.augustā iestūrējusi video straumēšanas vietnes "Youtube" zvaigzne "PewDiePie", īstajā vārdā Fēlikss Kjelbergs (29). Viņš par sievu apņēmis savu ilggadējo draudzeni Marciju Bizoņi (26).

Zviedrs Kjelbergs ar itālieti Bizoņi kopā ir kopš 2011.gada vasaras, tātad, jau 8 gadus. Abi salaulājušies Kjū karaliskajā botāniskajā dārzā Londonā. Ceremonija bijusi privāta un tajā piedalījušies tikai tuvākie pāra draugi un radi.

foto: Twitter / @pewdiepie

"Mēs esam precēti! Es laimīgāks, kā jebkad agrāk. Man ir paveicies pavadīt kopā dzīvi ar šo apbrīnojamo sievieti," par priecīgo notikumu faniem sociālajos tīklos pavēstījis jūtūberis.

"Vakar, 19.augustā - tieši 8 gadus pēc mūsu iepazīšanās - mēs kopā ar draugiem un radiem nosvinējām kāzas," ar skaistām fotogrāfijām padalījusies arī jaunā sieva.

"PewDiePie" uzskatāms par pasaulē populārāko "YouTube" personību, jo viņam pagaidām seko lielākais skaits vietnes lietotāju - vairāk nekā 99 miljoni cilvēku. Popularitāti zviedrs guvis, pateicoties dažādiem videospēļu, piemēram, "Minecraft", apskatiem, kā arī komēdijtipa video.

Arī Fēliksa sieva Marcija ir attīstījusi savu karjeru tieši sociālajos tīklos. Viņa uzskatāma par "modes un skaistuma vlogeri". 2018.gadā gan sieviete paziņojusi, ka pārtrauc savu vlogeres karjeru.

foto: Twitter / @pewdiepie

"PewDiePie" pēdējo gadu laikā izpelnījies arī skandaloza personāža slavu. Tā, piemēram, 2017. gadā viņa videoklipos konstatēti nacistiski izteicieni un antisemītiski tēli. Tāpat vīrietis bieži tiek nopelts par spēcīgo valodu, kāda tiek izmantota viņa radītajos videoklipos.

2016.gadā "Forbes" Fēliksu Kjelbergu pasludināja par vispelnošāko "YouTube" zvaigzni - viņš straumēšanas vietnē bija nopelnījis 15 miljonus ASV dolāru. Skandālu dēļ viņš nākamajā gadā šo titulu zaudēja.