Slavenības
2019. gada 18. augusts, 07:54

Dziedātāja Elīna Krastiņa darbojas kā modele frizierim Ilmāram Eglītim

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Rokgrupas "Colt" soliste Elīna Krastiņa jau atkal mainījusi vizuālo tēlu, jo ir ilggadēja pasaules mēroga frizūru konkursa Goldwell Colour Zoom modele talantīgam frizierim Ilmāram Eglītim.

Valmieriete Elīna Krastiņa grupai "Colt" pievienojās aizvadītā gada rudenī, kad no rokgrupas aizgāja tās solists Atis Ieviņš. Elīna pazīstama kā dziesmu konkursu "Muzikālā banka" fināliste, 2009. gadā kopā ar radiem piedalījusies LNT šovā "Dziedošās ģimenes", startējusi Eirovīzijas nacionālajā atlasē, var lepoties ar skaistumkaralienes titulu – 2004. gadā viņa kļuva par "Mis Valmieru"! Un izrādās, ka viņa jau ilgus gadus ir arī modele pasaulslavenā frizieru konkursā, raksta žurnāls "Kas Jauns".

"Colt" soliste vairākkārt pārstāvējusi Latviju "Goldwell" rīkotajā frizierkonkursā pasaulē. Un arī šogad Elīna septembra beigās dosies uz konkursa finālu Austrijā, Vīnē, jo friziermeistars Ilmārs Eglītis ieguva pirmo vietu augustā notikušajā nacionālajā atlasē Latvijā.

Elīnas Krastiņas dažādās frizūras

Elīnas Krastiņas dažādās frizūras.

gallery icon
9

Ar Ilmāru Elīna sadarbojas jau vairāk nekā desmit gadu, katru gadu iejūtoties absolūti atšķirīgos vizuālos tēlos. Elīna pie ikgadējām pārmaiņām jau pieradusi, turklāt ar aizrautību gaida katru nākamo gadu, jo meistars savas idejas vienmēr tur noslēpumā, ļaujot tās uzzināt tikai tad, kad tās jau ir paveiktas. „Tā tiešām man ir aizrautība – katru gadu gaidīt galarezultātu, ko meistars šoreiz būs izdomājis un radījis. Imidža maiņa ik gadu ir kardināla – man bijuši gan gari, gan īsi mati, gan tumši melni, gan blondi, gan dažādās košās krāsās. Pati pie tik dažādā izskata esmu pieradusi, taču cilvēkiem, kuri mani pazīst kādu gadu, gan ir pārsteigums un šoks. Savukārt senie paziņas, ieraugot jauno frizūru, tik nosaka – ā, kārtējais konkurss!” žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi Elīna.

Viņa pēc dabas ir brunete un savos oriģinālajos matos sastopama pavasarī, kad tos ataudzē, lai kārtējā konkursā meistaram būtu, kur izvērsties, ievērojot konkursa prasības (katru gadu frizūrām ir cita tēma). Kad kāda no frizūrām ir uzvarējusi nacionālajā atlasē, meistars ar modeli dodas uz starptautisko finālu, kur trīs stundu laikā tā pati frizūra jāuztaisa vēlreiz. „Konkursa laikā satraukuma gan nav, jo esmu iemācījusies satraukumu pārvērst priekā, katru nedēļu koncertos kāpjot uz skatuves. Drīzāk jau šajās trijās stundās paspēju nogurt. Visvairāk gan uztraucas meistars, kad laiks iet uz beigām un viņam pēdējās sekundēs jāpaspēj atjaunot meikaps,” par pasaules līmeņa frizūru konkursa aizkulisēm stāsta Krastiņa, kuras meistars Ilmārs Eglītis friziermākslu apguvis pie ekstravagantā friziera Pēra.

Šobrīd Ilmārs strādā dziedātājas  Laimas Vaikules salonā "LaimaLux" Rīgā un salonā "Skaistuma studija" Valmierā. Ilmārs ir ar izcilu radošumu un talantu apveltīts friziermeistars ar 19 gadu pieredzi: vairākkārtējs starptautiskā "Goldwell" frizierkonkursa "Color Zoom" nacionālā konkursa uzvarētājs, sešus gadus bijis pasaules konkursu dalībnieks – 40 valstu konkurencē iegūta gan otrā vieta Spānijā, gan sestā vieta Londonā un astotā vieta Maiami.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!