foto: Juris Rozenbergs
Aktrise Marija Bērziņa atkal brīva
Marija Bērziņa.
Slavenības
2019. gada 17. augusts, 06:29

Aktrise Marija Bērziņa atkal brīva

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Šo sezonu nu vairs tikai kā kolēģi, bet ne mīļotie iesākuši Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa (38) un gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš (30), raksta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā savulaik stāstīja Oskars, ar Mariju darba gaisotnē attiecības viņam izveidojušās 2013. gada izskaņā. Nu tapis zināms, ka Bērziņas un Pauliņa mīlasstāsta beidzamie akordi pirms dažiem mēnešiem esot izskanējuši, un vasaras atvaļinājums, ko katrs pavadīja, atpūšoties pēc saviem ieskatiem, abiem nenoliedzami palīdzēja tikt pāri šķiršanās smeldzei.

Katrā ziņā uz jaunās sezonas pirmo kopā sanākšanu kā Marija, tā Oskars ieradās priecīgi un smaidīgi. Labo noskaņojumu viņiem, protams, vairoja arī saņemtās atzinības par profesionālo veikumu aizvadītajā sezonā.

Latvijas Nacionālais teātris atklāj jauno sezonu

gallery icon
230
foto: Mārtiņš Ziders
Nacionālā teātra 101. sezonas atklāšanas pasākumā Marija Bērziņa saņēma Veltas Līnes ceļojošo balvu – Antas Klints gredzenu.

Marija Bērziņa, kas ar savu skanīgo balsi šajā vasarā priecēja ar mūziklu un rokoperu repertuāru koncertprogrammā "Mīlestība", 101. sezonas svinīgajā sanāksmē saņēma Veltas Līnes ceļojošo balvu – Antas Klints gredzenu – par spilgtāko mīlētājas lomu aizvadītajā sezonā, ko izpelnījās par lomām izrādēs "Aka" un "Cīrulīši". Savukārt Oskars Pauliņš tika pasludināts par labāko gaismu mākslinieku.

foto: Mārtiņš Ziders
Oskars Pauliņš atzīts par pērn labāko teātra gaismu mākslinieku.

Žurnālam "Kas Jauns" Oskars atzina, ka vasaru aizvadījis brīnišķīgi, gan pavadot laiku ar savu meitu, gan ceļojot un atpūšoties kopā ar draugiem. Taujāts par brīvā vīrieša statusu, talantīgais mākslinieks noslēpumaini bilda: „Man viss ir kārtībā, jūtos lieliski!”