Slavenības
2019. gada 19. augusts, 06:47

Vecāki slavē hercogieni Ketrīnu par to, kā viņa reaģējusi uz meitas blēņām

Jauns.lv

Vecākiem ļoti iepaticies, cik viegli un sirsnīgi Kembridžas hercogiene Ketrīna atreaģējusi, redzot, ka viņas meita princese Šarlote publikas priekšā parāda mēli.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna ar meitu princesi Šarloti.

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meita princese Šarlote nevēlējās māt ar roku tautai, tā vietā četrgadniece ļāvās mazu bērnu vispopulārākajam stiķim un niķim, parādot mēli. To pamanīja arī māmiņa. Ketrīna paskatījās uz sapulcējušos publiku un par meitas untumu tikai sirsnīgi pasmējās un pasmaidīja.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Hercogiene par meitas stiķiem un niķiem tikai pasmējās.

Pēc tik mīlīgas reakcijas daudzi jaunie vecāki sociālajos tīklos nebeidz vien slavēt Ketrīnu, cik viņa viegli un nepiespiesti tikusi galā ar situāciju, saprotot, ka šādi stiķi piemīt jebkuram bērnam, arī karaliskajai atvasei.

Hercogienei meitas uzvedība šķitusi „smieklīga”, un viņa palūkojusies uz publiku ar vieglu smīnu sejā, it kā gribētu pateikt – „Ak, Dievs, vai jūs arī to redzējāt??” Tā redzēto skaidro fani. Ketrīnas reakcija nekavējoties atkausējusi tūkstošiem cilvēku sirdis.

foto: REX/ Vida Press
Princese Šarlote prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās.

Lai gan interneta komentētāju rindās bija arī tādi, kas nosodīja šādu hercogienes attieksmi, vairums aizstāvēja māmiņu un viņas mazo meitu. „Šarlotes garastāvoklis nolasāms viņas sejā,” secina viena fane. „Ļoti normāla bērna reakcija. Tu nevari izsekot līdzi katrai viņa kustībai,” apliecina otra. „Keitas reakcija bija burvīga!” „Keita pārsteidz ar savu grāciju šajā reizē. Viņa ir tik skaista.”

„Bērni ir kā balanss. Nav svarīgi, kas tu esi. Kino zvaigzne, ārsts, sportists, karaļnama pārstāvis, bērni nešķiro. Tā ir viņu pasaule, un viņi tajā dara to, ko visi bērni. Ja jūs domājat citādi, jums, iespējams, nav bērnu.”

foto: James Whatling/ Vida Press
Princis Džordžs ar auklīti vēro pie pils sapulcējušos pūli.

„Viņai piemīt tēta un vecmāmiņas Diānas humora izjūta.” „Princis Džordžs tā arī agrāk darīja... nākamais būs princis Luiss,” šādas un līdzīgas atsauksmes sociālajos tīklos raksta karaļnama fani. „Kā man patīk viņas abas! Šī meitene dienās būs kolosāla karaliene!”

foto: Mirrorpix / Vida Press
Princis Harijs bērnībā.

Daži pat salīdzinājuši princesi Šarloti ar viņas tēvoci princi Hariju, kad viņš vēl bija mazs. Arī Harijs bērnībā ne reizi vien nofotografēts, publiski parādām mēli.

foto: Tom Stockill/ANL/REX/ Vida Press
Princis Harijs ar savu mammu princesi Diānu.

Interesanti, ka princim Harijam amizantās situācijās mēle pasprūk aizvien.

Princis Harijs rāda mēli

gallery icon
15