foto: MLS / BACKGRID/ Vida Press
Losandželosā pārdod Meganas Mārklas bijušo māju
Māja, kurā Megana Mārkla dzīvoja savas pirmās laulības laikā.
2019. gada 11. augusts, 07:05

Losandželosā pārdod Meganas Mārklas bijušo māju

Jauns.lv

Pārdošanā nonākusi māja Losandželosā, kurā savulaik dzīvoja seriāla „Suits” aktrise un nākamā Saseksas hercogiene Megana Mārkla. Šajā ēkā viņa mitinājās, kad bija precējusies ar savu pirmo vīru filmu producentu Trevoru Engelsonu.

foto: John Salangsang | LEP | Splash/ Vida Press
Megana Mārkla un viņas pirmais vīrs Trevors Engelsons.

Pēc septiņiem draudzības gadiem aktrise Megana Mārkla 2011. gadā apprecējās ar savu pirmo vīru Trevoru Engelsonu. Pēc kāzām pāris uzsāka kopdzīvi šajā gaumīgajā un visnotaļ plašajā īpašumā Losandželosā, kuru par kopīgām mājām sauca līdz pat laulības šķiršanai 2013. gadā.

Meganas Mārklas un viņas pirmā vīra māja Losandželosā

gallery icon
35

Tagad īpašums izlikts pārdošanā par 1,8 miljoniem ASV dolāru. Ēkas kopējā dzīvojamā platība sastāda 210 kvadrātmetrus. Māja celta koloniālajā stilā un atrodas Hankoka parka apkaimē.

foto: Winston Burris/WENN.com/Vida Press
Megana Mārkla un Trevors Engelsons.

Baumo, ka šķiršanos no pirmā vīra lielā mērā ietekmējis attālums. Meganai piedāvāta Reičelas loma seriāla „Suits” un viņa lielāko daļu laika pavadījusi Toronto pilsētā Kanādā, kur notikusi filmēšana. Šajā zemē Megana ar laiku nopirka arī savu privātmāju.

Meganas Mārklas māja Toronto

Meganas Mārklas māja Toronto.

gallery icon
7

Meganas Mārklas un Trevora Engelsona māja nebija tik liela un grezna, kāda ir Frogmoras kotedža Vindzorā, kur hercogiene tagad dzīvo kopā ar vīru princi Hariju un abu kopīgo dēliņu Ārčiju. Taču Losandželosas īpašums bija gana plašs un gaumīgs. Šajā mājā ir četras guļamistabas un trīs vannasistabas. Ēkā ieturēts atvērta tipa plānojums. Visā mājā ir koka grīdas.

Trevora Engelsona un Treisijas Karlendas kāzas

gallery icon
18

Visas četras guļamistabas ir mājas otrajā stāvā. Divām no tām ir sava privāta „en-suite” vannasistaba. Galvenajā saimnieku vannasistabā ir dubultā marmora izlietne un mozaīkas flīžu grīda.

Iepriekš neredzēti kadri no prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām

gallery icon
16

Megana un Harijs uz Frogmoras kotedžu pārcēlās šā gada aprīlī, mēnesi pirms Ārčija nākšanas pasaulē. Jaunās ģimenes plānos ir oficiāla vizīte uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Klīst runas, ka pāris apdomājot arī nekustamā īpašuma iegādi ASV, lai būtu tuvāk Meganas mammai Dorijai Reglendai.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12