foto: Splash News/ Vida Press
Karalienei Elizabetei viens mazmazbērns esot mīļāks par citiem
Karaliene Elizabete II ar jaunākajiem mazbērniem un mazmazbērniem 2016. gadā. Princis Džordžs pa labi no karalienes, viņai klēpī Džordža māsa princese Šarlote.
Slavenības
2019. gada 23. jūlijs, 06:25

Karalienei Elizabetei viens mazmazbērns esot mīļāks par citiem

Jauns.lv

Prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Ketrīnas vecākais dēls princis Džordžs šobrīd ir trešais rindā uz Lielbritānijas troni. Lai gan karaliene Elizabete II visus mazmazbērnus mīl vienādi, tā vien šķiet, ka Džordžam viņas sirdī ir mazliet īpašāka vieta.

Princis Džordžs un karaliene Elizabete II

gallery icon
15

Britu lielākais bulvārpreses izdevums “The Sun” raksta, ka 93 gadus vecā Lielbritānijas monarhe vienmēr atrod laiku, ko pavadīt kopā ar princi Džordžu. Savukārt, kad mazais princis nakšņo viņas mājās Bekingemas pilī, karaliene allaž parūpējas, lai noliktu kādu dāvaniņu mazmazdēlam gultas kājgalī.

foto: CAMERA PRESS/Duchess of Cambridge / ROTA / Vida Press
Princis Džordžs tikko kā nosvinējis sesto dzimšanas dienu.

Tā vien šķiet, ka arī princis Džordžs savu vecvecmāmiņu mīl tikpat stipri, ka viņa viņu. Nākamais karalis karalieni dēvē mīļvārdiņā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Džordžs aprunājas ar vecvecmāmiņu savas māsas princeses Šarlotes kristībās.

Kembridžas hercogiene Ketrīna atklāj, ka viņas vecākajam dēlam ir īpaša saikne ar vecvecmāmiņu. „Džordžs viņu sauc vārdā Gan-Gan,” teic hercogiene, piebilstot, ka Gan-Gan izrāda rūpes un mīlestību ikreiz, kad Kembridžu ģimene paliek pie viņas. „Karaliene vienmēr bērnu istabā atstāj kādu mazu dāvaniņu, kad mēs paliekam viņas mājās. Manuprāt, tas tikai parāda viņas lielo ģimenes mīlestību,” pirms dažiem gadiem karalienes 90. dzimšanas dienas priekšvakarā izteicās hercogiene Ketrīna.

foto: Splash News/ Vida Press
Princis Džordžs ar tēti, vecotēvu un vecvecmāmiņu viņas 90. dzimšanas dienas priekšvakarā 2016. gadā.

Izdevums “The Daily Mail” uzsver, ka tas, ka Viņas Majestāte vienmēr atrod laiku Džordžam, izsaka daudz ko par viņas īpašo attieksmi pret Džordžu. Karalienes dienas grafiks aizvien ir ļoti piesātināts. Atgādināsim, ka sabiedrisko pienākumu dēļ Elizabete II nevarēja klātienē apmeklēt nesen notikušās mazmazdēla Ārčija kristības.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna ar visiem trim bērniem – Džordžu, Šarloti un Luisu.

Tie, kuri redzējuši Džordžu uzaugam, droši apgalvo, ka mazais puika ir savam vecumam ļoti patstāvīgs, bet arī kautrīgs. Lai gan viņam patīk spēlēties kopā ar savu māsu Šarloti, viņš pēc dabas esot nopietnāks. Tomēr, kad Džordžs jūtas komfortabli, viņš ir ļoti runātīgs, atvērts un zinātkārs zēns.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

Kā stāsta zinātāji, jaunajam princim ļoti patīk pavadīt laiku kopā ar savu mammu, cept picu un rotaļāties dārzā, kas īpaši iepriecinot viņa vectēvu, princi Čārlzu. Vēl puika aizrautīgi kolekcionējot spēļu helikopterīšus.

Kembridžas princis Džordžs

gallery icon
24

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Hercogiene Ketrīna atpūšas ar bērniem, tērpusies "Zara" zīmola kleitiņā

gallery icon
11