foto: Facebook
"Reāls ārprāts, reāls ārprāts" - Kivičam un Skulmei plānotā atgriešanās Latvijā jau atkal iet secen
Trakā pasaule
2019. gada 19. jūlijs, 13:05

"Reāls ārprāts, reāls ārprāts" - Kivičam un Skulmei plānotā atgriešanās Latvijā jau atkal iet secen

Jauns.lv

Pašmāju skandalozākais slavenību pāris - muzikants Andris Kivičs un viņa mīļotā Liene Skulme - ir šokā: "Tas ir reāls ārprāts, reāls ārprāts." Viņi atkal ir lidostā, lai beidzot no Spānijas dotos mājup, bet tas nekādi neizdodas. Šoreiz pie vainas esot tas, ka viņu lidojumu nemitīgi pārceļ.

"Izskatās, ka mājās būsim nevis rudenī, bet pavasarī," smej Kivičs, feisbuka tiešraidē sūrojoties, ka plānotā atgriešanās Latvijā atkal gājusi secen. "Tas ir reāls ārprāts, reāls ārprāts. Esmu redzējis visādus ārprātus un šausmas dzīvē, domāju, kas lidostās ar mums vēl varētu notikt - tur mūs neielaida "Ryanair" reisā uz Frankfurti, tur neielaida uz Kauņu, bet nu šitāds ārprāts redzēts nav," tā Andris.

"Nav tā, ka mēs kaut ko daram, tas viss ar mums vienkārši notiek", saka Liene. Vakar pārītis sociālās saziņas tīklā "Facebook" publicēja ierakstu, sakot atvadas Spānijai. "Šinī 2,5 mēnešu ceļojumā bija viss - no pilnīgas ekstāzes līdz dusmām par netaisnību un ārprātam. Bet tieši tā jau arī ir tā īstā dzīve - dzīve ar pilnu sajūtu spektru un iespaidu gammu. Uz Latviju mūs atvilka daudzie piedāvājumi uzstāties, un, protams, gribās pavadīt laiku ar bērniem," atzina Kivičs.

Tā nu pāris bija sacerējies, ka jau šodien būs atpakaļ Latvijā, bet nekā. "Kā jūs domājat, kur mēs esam? Mēs esam iekāpuši tajā lidmašīnā?" jaunākajā video retoriski vaicā Andris, jo labi redzams, ka abi joprojām ir lidostā.

"Reiss pārcelts jau septīto reizi, un mēs gaidām," atklāj Liene. "Man kā sazvērestību teoriju piekritējam nešķiet, ka tā ir nejaušība. Kāds vienkārši negrib, lai mēs atgriežamies Latvijā," video paākstās Kivičs, norādot, ka viņiem jau kļuvis pavisam garlaicīgi.

"Ja kas, paliksim Spānijā ilgāk, ko nu mums citu darīt," piebilst Liene. Taču tad Kivičs nāk klajā ar informāciju, ka cilvēkiem, kuru reiss pārcelts vairākas reizes, pie bāra pienākoties "drinki", garlaicība izplēn, un video ar to arī lemts beigām.

Kā jau ziņots, Andris un Liene nesen jau bija devušies uz lidostu, lai dotos māju virzienā. Taču izrādījās, ka Kivičs iekļauts lidsabiedrības "Ryanair" melnajā sarakstā un lidojums gāja secen, nācās atgriezties un vēl dieniņas padzīvot Spānijā, kur pārim tiešām gājis raibi. Gan vairākas reizes lidojumi gājuši secen, kamdēļ "uzmests" paredzētais Jāņu pasākums Vācijā, gan ne reizi vien nācies skaidroties ar policiju un pat nakti iecirknī pavadīt.