foto: Dave Allocca/StarPix/REX/ Vida Press
Beigusies vesela ēra - aģentu 007 tēlos tumšādaina sieviete
Lašana Linča.
Kino
2019. gada 16. jūlijs, 10:17

Beigusies vesela ēra - aģentu 007 tēlos tumšādaina sieviete

Jauns.lv

Daudzi superspiega Džeimsa Bonda fani jau krietnu laiciņu sūrojas, ka būtu pienācis īstais brīdis aģenta lomu uzticēt tumšādainam aktierim. Vēl citi norāda, ka jāizbeidz dzimumu diskriminācija un šajā lomā beidzot varētu būt sieviete. Nu abas nometnes var gavilēt.

Kā vēsta zinātāji, jaunākajā Bonda sērijas filmā, kurā galvenā loma joprojām uzticēta aktierim Denjelam Kreigam, aģenta 007 ādā iejutīsies... tumšādainā britu aktrise Lašana Linča.

foto: Dave Allocca/StarPix/REX/ Vida Press
Lašana Linča.

Šobrīd notiek bondiādes 25. filmas uzņemšana. Un avoti, kas lūkojušies filmas scenārijā, ieskicē, kas nu šajā filmā būs. Izrādās, Džeimss Bonds beidzis savu superspiega karjeru, un tāpēc viņa aģenta numurs 007 piešķirts Linčas atveidotajam tēlam.

Kad Bondam nākas atgriezties darbā, viņš, protams, ievēro jauno kolēģi, cenšas to valdzināt, taču tā tik "bola acis". "Bonds ir neizpratnē, kāpēc viņa parastie savaldzināšanas triki neietekmē šo dāmu, kas vien bola acis un neizrāda nekādu interesi mesties viņa gultā," stāsta zinātāji un piebilst: "Tā aina, kad Bondu izsauc no pensijas un iepazīstina ar Linču kā jaunu aģentu 007, ir tāda, ka visiem popkorns no rokām izkritīs."

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon
32

"Šis būs moderns "Bonds", ko par labu atzīs arī jaunāka paaudze, taču tiks saglabāts viss tas, ko gaidām no "Bonda" filmas," tiek sacīts. "Ir aizraujošas pakaļdzīšanās un kautiņi, bet Bonds joprojām ir Bonds, un nu viņam nākas mācīties būt jaunā pasaulē, tādā, kurā eksistē #MeToo."

31 gadus vecā britu aktrise Lašana Linča atpazīstamību ieguva pēc šī gada kases grāvēja "Kapteine Mārvela", kur tēloja galvenās varones bērnības draudzeni.

foto: ©Walt Disney Co./courtesy Everett / Everett Collection/ Vida Press
Linča filmā "Kapteine Mārvela".