foto: Twitter, @saville_carliii
Vientuļais tēvs no Teksasas maina savu dzīvi pēc tam, kad meitai pajautā stila padomu randiņam
Trakā pasaule
2019. gada 15. jūlijs, 20:51

Vientuļais tēvs no Teksasas maina savu dzīvi pēc tam, kad meitai pajautā stila padomu randiņam

Jauns.lv

56 gadus vecais Džefs Sevils no Teksasas guvis "Twitter" slavu pēc tam, kad vienkārši pajautājis savai 19 gadus vecajai meitai padomu randiņam. Vīrietis nav spējis izlemt, kādā apģērbā doties uz tikšanos ar kādu dāmu, ziņo ārvalstu mediji.

Džefa meita Kerli ar jauko saraksti padalījusies savā "Twitter" lapā, ātri vien aizkustinot vietējo sieviešu sirdis.

"Dzīve ar vientuļo tēti, kurš jautā stila padomus randiņam," pie attēliem ar abu saraksti komentē Kerli.

Attēlos redzams, ka Džefs, pirms gaidāmās tikšanās uztraucies par savu izskatu, nosūtījis meitai vairākas bildes ar sevi spoguļa priekšā. Kerli dots uzdevums izvēlēties piemērotāko kreklu, turklāt svarīgs bijis arī jautājums, vai likt to biksēs, vai tomēr atstāt brīvi karājoties.

foto: Twitter, @saville_carliii
foto: Twitter, @saville_carliii

Sirsnīgais ieraksts zibenīgi izpelnījās sieviešu uzmanību, un tūkstošiem lietotāju (šobrīd 168 tūkstoši) dalījās ar tēva un meitas saraksti. Vairākas dāmas komentāru sadaļā steidza izteikt simpātijas pret solīdo kungu.

Kā stāsta Kerli, satriecošais krekls tomēr nav nesis veiksmi četru meitu tēvam, jo randiņš neesot izdevies. Viņa ierakstu tīmeklī ievietojusi tāpēc, ka gribējusi uzmundrināt tēti. Lai gan viņa sākotnēji domājusi, ka tētis sajutīsies neērti par pēkšņo popularitāti, viņš bijis ļoti priecīgs par ieraksta "iziešanu tautās".

"Kerli pienāca pie manis un teica: "Tēt, man tev kaut kas jāpasaka." Es viņai teicu "ko?", un viņa man atbildēja, ka tās bildes, kuras es viņai sūtīju pagājušajā vakarā, ir kļuvušas virālas. Esmu saņēmis daudzus uzaicinājumus doties uz tikšanos," vietnei "Yahoo Lifestyle" atklāj Džefs. "Tas ir nepierasti. Tas ir jautri! Tas ir apbrīnojami. Es pat nezinu, ko teikt."

Arī Kerli ir priecīga par to, kas noticis: "Es ceru, ka šādi viņš beidzot atradīs sev kādu, ar ko dalīt prieku visu atlikušo dzīvi. Viņš to ir pelnījis vairāk par jebkuru, ko pazīstu." Džefs no sievas izšķīries pirms 3 gadiem.

Pēc notikušā arī Džefs nu ir kļuvis par "Twitter" lietotāju, pirmajā ierakstā pateicoties visiem par jaukajiem vārdiem un atbalstu.

Tēmas