foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
Meganu Mārklu slavē, ka viņa neslēpj pēcdzemdību figūru
Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē filmas "Karlis Lauva" pirmizrādes vakaru Londonā.
Slavenības
2019. gada 16. jūlijs, 06:44

Meganu Mārklu slavē, ka viņa neslēpj pēcdzemdību figūru

Jauns.lv

Nepilnus divarpus mēnešus pēc dēla Ārčija laišanas pasaulē Saseksas hercogiene Megana ar vīru princi Hariju apmeklējusi pirmo publisko pasākumu – filmas “Karalis Lauva” (“The Lion King”) pirmizrādes vakaru Londonā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uz sarkanā paklāja Lesterskvērā Londonā, kur notika filmas pirmizrādes vakars, Megana ieradās kopā ar vīru. Jaunā māmiņa bija ģērbusies 3454 sterliņu mārciņu vērtā melna satīna kleitā ar caurspīdīgām piedurknēm. Šo tērpu radījis modes nams “Jason Wu”.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē filmas “Karalis Lauva” pirmizrādi

gallery icon
25

Kleita nav pēc pasūtījuma darināta īpaši hercogienei, lai viņa apmeklētu savu pirmo publisko pasākumu pēc dēla piedzimšanas. Šo tērpu aizvien iespējams iegādāties internetā. Visticamāk, stundas jau ir skaitītas, jo parasti apģērbi, kuros Megana iziet sabiedrībā, vai aksesuāri, kurus hercogiene izvēlējusies, nekavējoties pazūd no veikalu plauktiem.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Hercogiene Megana pasākumama izvēlējusies modes nams “Jason Wu” kleitu 3 454 sterliņu mārciņu vērtībā.

Melnajai satīna kleitai Megana bija pieskaņojusi 1680 sterliņu mārciņu vērtu “clutch” somiņu, ko radījis zīmols “Gucci”. Koptēlu viņa noslēgusi ar melnām augstpapēžu kurpēm ar smailiem purngaliem un vaļēju papēžu daļu.

37 gadus vecā hercogiene matus bija saņēmusi sev tik iemīļotajā mezglā, bet ausīs ielikusi grieķu zīmola “Nikos Koulis” auskarus.

Bejonsa un hercogiene Megana satiekas filmas "The Lion King" pirmizrādē

Filmas "The Lion King" pirmizrādē Londonā 2019. gada 14. jūlijā tiekas popzvaigzne Bejonsa un Saseksas hercogiene Megana.

gallery icon
9

Princis Harijs bija ģērbies klasiskā melnā smokingā, kam pieskaņojis atbilstošus melnus vakara apavus.

Pēc Meganas skatīšanas pirmizrādes vakarā vairāki fani sociālajos tīklos slavē jauno māmiņu, ka viņa necenšas slēpt savu pēcdzemdību figūru un ļauj tai dabiski atgūt agrākās formas.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

“Nedomāju, ka vajadzētu kādu par to slavēt, bet es tiešām ļoti cienu to, ka Saseksas hercogiene Megana nav mērdējusi sevi badā, lai atgūtu pirms grūtniecības bijušo figūru, jo tā tas ir “pieņemts” no sabiedrībā labi zināmām personībām,” atzinīgus vārdus pauž viena no “Twitter” lietotājiem.

“Megana tagad izskatās tik labi kā nekad agrāk, un es domāju, ka tas vispār nav iespējams,” slavē otra. “Šī pēcdzemdību seja, figūra un mirdzums izsaka visu.”

“Viņa ir tik skaista! Pēcdzemdību svaru veselīgi iespējams zaudēt sešu mēnešu laikā pēc dzemdībām. Meganas 4. izmēra drēbes nekur nepazudīs, drīz viņa atkal tās nēsās!” – slavē vēl kāda.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās