foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Apprecējusies dziedošā aktrise Zane Dombrovska
Slavenības
2019. gada 14. jūlijs, 14:44

Apprecējusies dziedošā aktrise Zane Dombrovska

Jauns.lv

Pēc gandrīz trīs gadus ilgas kopābūšanas dziedošā aktrise Zane Dombrovska mijusi gredzenus ar mīļoto vīrieti Gunti Učelnieku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrises laulātais draugs Guntis Učelnieks kādreiz bija tūrisma aģentūras "Kolumbs" īpašnieks, bet tagad strādā par Vecrīgas viesnīcas "Dome Hotel" menedžeri. Tā kā pati Zane šopavasar pārtrauca lietot sociālos tīklus, izdzēšot savu "Facebook" profilu, ar foto un videomirkļiem no Zanes un Gunta laulības ceremonijas 14. jūlija pusdienlaikā padalījušies kāzu viesi, tostarp slavenā stiliste Olga Kolotova.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"

Interesanti, ka tieši šovasar, kļūstot par precētu sievu, Zane apceļos Latviju ar koncertprogrammu "Mīlestība", kas aizsāksies 19. jūlijā. Tajā Zane kopā ar Latvijas Nacionālā teātra dziedošajiem aktieriem Mariju Bērziņu, Madaru Botmani, Aināru Ančevski, Raimondu Celmu, Mārci Maņjakovu un Egilu Melbārdi izdziedās latviešu komponistu mūziklu un rokoperu skaistākās mīlas dziesmas. 

Koncertprogrammā iekļauti fragmenti no Raimonda Paula mūzikliem "Meža gulbji", "Māsa Kerija" un izrādēm "Īsa pamācība mīlēšanā", "Leģenda par Zaļo Jumpravu", "Leo. Pēdējā bohēma", Jāņa Lūsēna rokoperām "Indriķa hronika" un "Sfinksa", Zigmara Liepiņa muzikālās drāmas "Adata" un mūzikla "Vadonis", Imanta Kalniņa mūzikas izrādei "Lilioms", Ulda Marhileviča traģikomiskās dziesmu spēles "Tobāgo!", kā arī Mārtiņa Brauna izrādes "Mauglis".