foto: no privātā arhīva
FOTO: gada labākais Latvijas futbolists Dāvis Ikaunieks apprecas stadionā
Slavenības
2019. gada 7. jūlijs, 08:18

FOTO: gada labākais Latvijas futbolists Dāvis Ikaunieks apprecas stadionā

Dārta Gaigala

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadītā gada labākais Latvijas futbolists Dāvis Ikaunieks pēc vairāk nekā piecu gadu draudzības apprecējis savu mīļoto meiteni Sintiju Šulmi, kas pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā.

Futbolista Dāvja Ikaunieka kāzas

Futbolista Dāvja Ikaunieka un Sintijas Šulmes kāzas.

gallery icon
12

Futbolists Dāvis Ikaunieks (25) savas kāzas svinēja 15. jūnijā Antona Grundmaņa stadionā Kuldīgā. Viņš žurnālam "Kas Jauns" atklājis, ka tā bijusi līgavas Sintijas (24) ideja – salaulāties stadionā. „Bija doma laulāties Kuldīgā, kur esmu piedzimis. Sākotnēji sieva gribēja precēties pie Ventas rumbas, bet tādas iespējas nebija, tur nekur nevarēja. Tad viņai radās ideja par stadionu,” stāsta Dāvis.

Šī doma iepatikusies arī viņam, jo tieši tur sākās Ikaunieka futbolista gaitas, pirms viņš Liepājā sāka savu profesionāļa karjeru. Kāzu ceremonijā piedalījās Ikaunieku pāra tuvākie radi un draugi, kā arī Dāvja futbola treniņu biedri jau no pašiem pirmsākumiem.

Dāvis un Sintija sapazinās pirms vairāk nekā pieciem gadiem Liepājas 1. ģimnāzijas ballē – meitene tur mācījās 12. klasē kopā ar diviem Dāvja komandas biedriem, kas arī viņu uzaicināja uz balli. „Tā arī Sintiju satiku. Vienubrīd sanāca tā, ka ārā bija auksts, aizdevu viņai savu žaketi. Pēc tam turpinājām sarakstīties. Tad uzaicināju viņu ar draudzenēm svinēt Jauno gadu pie manis. Pēc tam arī viss kaut kā aizgāja...” atklāj futbolists, kas mīļoto meiteni bildināja pagājušā gada 26. oktobrī Prāgā, uz Kārļa tilta.

foto: no privātā arhīva
Jaunā sieva kāzās arī rādīja savu prasmi spert pa bumbu.

Taujāts, kā zinājis, ka Sintija ir īstā, futbolists norāda – vienkārši to juta. Došanos medusmēnesī jaunlaulātais pāris ir atlicis uz decembri. Visticamāk, Dāvis ar sievu dosies pelnītā atpūtā uz Bali.