foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
Princis Filips pamācījis mazdēlu Hariju - ar aktrisēm tikai izklaidējas, viņas neprec
Slavenības
2019. gada 19. jūnijs, 06:19

Princis Filips pamācījis mazdēlu Hariju - ar aktrisēm tikai izklaidējas, viņas neprec

Jauns.lv

Atklātībā nonākusi informācija, ka Viņas Majestātes karalienes Elizabetes II vīrs princis Filips esot brīdinājis mazdēlu princi Hariju neprecēt Meganu. “Ar aktrisēm izklaidējas, viņas neprec,” esot pamācījis Filips.

Interneta portāls “The Daily Beast” raksta, ka šādu padomu Edinburgas hercogos princis Filips esot devis princim Harijam 2017. gadā - pēc tam, kad arī princis Viljams apjautājies, vai brālis ir “pārliecināts”, ka vēlas sasteigt kāzas ar Meganu.

Iepriekš neredzēti kadri no prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām

gallery icon
16

Pirmā šādu informāciju laikrakstam “The Sunday Times” izpaudusi augstāko aprindu žurnāliste Sofija Manija-Koutsa, bijusī žurnāla “Tatler” autore un devītā Latimeru barona baņķiera Krispina Manija-Koutsa meita.

foto: MEGA / Vida Press

Princis Harijs ģimenes bažas ignorēja un tā paša gada novembrī oficiāli bildināja Meganu, bet sešus mēnešus vēlāk svinēja grandiozas kāzas.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Arī kāds no Harija draugiem – Toms Inskips – esot mudinājis Hariju nesteigties, bet par šādu padomu nav saņēmis ielūgumu uz kāzu ballīti.

foto: Alan Davidson/REX/ Vida Press

Pēc Manijas-Koutsas teiktā: “Ikviens, kurš uzdrošinājās izteikt jebkāda rakstura iebildumus attiecībā uz Meganu, bija tūlīt pat izsvītrots no tuvinieku loka.”

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37

Žurnāliste arīdzan citē kādas karaļnamam tuvas personas sacīto par to, kas kalpojis par pamatu abu brāļu strīdam: “Harijam bija sajūta, ka Viljams un Keita neuzņem Meganu Kensingtonas pilī pietiekami sirsnīgi, proti, ka viņi tai ‘neizrullē sarkano paklāju’.”

foto: John Rainford/WENN/Vida Press

Šī informācija atklātībā nonākusi īsi pēc tam, kad Saseksas hercogu pāris Tēva dienā publiskojis mīlīgu fotogrāfiju ar mazo Ārčiju un princi Hariju, kuram šogad bija mūžā pirmā Tēva diena tēva godā. Gaidāms, ka jau pēc dažām nedēļām notiks Harija un Meganas pirmdzimtā kristības. Krustvecāku vārdi vēl nav izziņoti.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Megana Markla atzīta par „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi

Prinča Harija draudzene kanādiešu aktrise Megana Markla 2016. gada nogalē atzīta par vietnē „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi.

gallery icon
6

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53