foto: Sotheby's/All Over Press/ Vida Press
Madonnai jauni kaimiņi - arī aktieris Maikls Fasbenders iegādājas glaunu dzīvokli Lisabonā
Maikla Fasbendera jaunie apartamenti ir viens no 20 dzīvokļiem, kas labiekārtoti 16. gadsimtā celtā pilī Lisabonā, Portugālē.
Slavenības
2019. gada 10. jūnijs, 14:54

Madonnai jauni kaimiņi - arī aktieris Maikls Fasbenders iegādājas glaunu dzīvokli Lisabonā

Jauns.lv

Īru-vācu izcelsmes aktieris Maikls Fasbenders (42) ar sievu zviedru aktrisi Alīsiju Vikanderi (30) nesen kā nopircis luksusa dzīvokli Portugāles galvaspilsētā Lisabonā.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/MEGA / Vida Press
Aktieris Maikls Fasbenders.

No aktieru Maikla Fasbendera un Alīsijas Vikanderes jaunajiem apartamentiem Lisabonā paveras skatus uz Težu upi. Pāra dzīvoklis atrodas „Palacio Santa Helena” kompleksa ēkā, kurā kopumā ir tikai 20 apartamentu. Šī ēka atrodas gleznainā vietā pilsētas vecākajā daļā.

Maikls Fasbenders nopērk luksusa apartamentus Lisabonā

gallery icon
26

Apartamentiem ir sava privāta terase ar dārzu un peldbaseins. No divu miljonu vērto apartamentu logiem un terases paveras skats uz upi, kā arī no kalnā esošās mājas iespējams noraudzīties uz Lisabonas krāsainajiem jumtiem.

Santas Helēnas pils celta 16. gadsimtā un 400 gadus tā bija mājvieta Sao Martiņju grāfiem. Arhitekts Samuels Torres de Karvaljo šo seno celtni pārveidojis par mūsdienīgu 21. gadsimta luksusa daudzdzīvokļu namu, kas pieejams pašiem turīgākajiem.

foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Maikls Fasbenders ar sievu Alīsiju Vikanderi.

Maiklu Fasbenderu dēvē par labāko, ko Īrija radījusi aiz "Guinness" alus, un baironisku dēmonu apveltītu šarmētāju. Viņš nebaidās no kailskatiem un koķetē ar Holivudu, kura iznesīgajā eiropietī saskatījusi milzu potenciālu.

Fasbenders piepildījis pareģojumu, ko pirms gadiem izteica kāda kroga viesmīles. Viņas vaicājušas, vai svešinieks ir slavenība, un saņēmušas negatīvu atbildi, taču tad atskatījušās vēlreiz un izsaukušās: “Bet viņš izskatās slavens!”

Fasbenders smejas, ka viņa vizuālais tēls filmās ļauj būt gan nelietim, gan varonim, jo zilās acis, platais smaids un nenoslēpjamais šarms ir laba reklāmas izkārtne. Patiesībā viņš ir ideāls cigarešu reklāmu tipāžs – kalsns un taisnu muguru, izteiktiem sejas vaibstiem un apaudzis ar bārdas rugājiem. Arī fotosesijās Maikls neizskatās pēc Holivudas drēbju pakaramā, bet nevērīga intelektuāļa, par kuru sajūsmā ir fotogrāfi, jo ar Fasbendera seju nemaz neesot iespējams uztaisīt sliktu bildi!