Slavenības
2019. gada 2. jūnijs, 08:30

Pēc divām nedēļām darbu uzteikusi prinča Harija un Meganas Mārklas bērna auklīte

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana meklējot jaunu speciālisti, kas dalītu viņas ikdienas rūpes par mazo Ārčiju. Auklīte, kuru jaunā ģimene bija nolīgusi īsi pēc mazuļa nākšanas pasaulē, nav izturējusi pārbaudes laiku.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Par prinča Harija sievas sarežģīto raksturu runā jau sen. Viņas attieksme pret personālu satrauc daudzus britus, kas raizējas par mazā Ārčija nākotni. Prasīgajai Meganai esot grūti izdabāt. Būšot grūti atrast cilvēku, kas atbildīs visām hercogienes vēlmēm.

Profesionālā auklīte, kura sāka strādāt Frogmoras kotedžā īsi pēc karaliskās atvases nākšanas pasaulē, nav izturējusi šādu darbu. Viņa iesniegusi atlūgumu pēc divām nostrādātām nedēļām. Iemesls ir visnotaļ amizants - auklīti vārda vistiešākajā nozīmē neesot nemaz laiduši pie mazuļa.

foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press

„Meganai ļoti patīk visu pašai kontrolēt. Viņa atļāvusi tikai [mammai] Dorijai turēt Ārčiju rokās vien dažas minūtes. Viņa iznāca no dušas, burtiski izskrēja, lai atgūtu sev atpakaļ bērnu,” kāds vārdā nenosaukts paziņa pastāstījis izdevumam „Daily Express”.

foto: Chris Allerton/SussexRoyal/REX/ Vida Press

Pat sevi apliecinājušas un pieredzes bagātas auklītes nespēj palīdzēt jaunajai māmiņai. „Neviens cits nav viņu pieskatījis, tikai Megana pati. Viņa neļauj nevienam pat tuvoties Ārčijam,” norāda paziņa.

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27

Sākotnēji izskanēja runas, ka Saseksas hercogu pāris vispār iztikšot bez palīga. Meganas mamma Dorija Reglenda atgriezusies ASV divas nedēļas pēc mazdēla piedzimšanas. Līdz brīdim, kad Meganai beigsies dekrēta atvaļinājums un būs jāatgriežas pie karalisko pienākumu pildīšanas, viņai ir jāatrod cilvēks, kam uzticēt rūpes par savu pirmdzimto.

Megana Mārkla ar vecākiem

Megana Mārkla ar vecākiem.

gallery icon
28

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47