foto: SplashNews.com/ Vida Press
Leģendāro "Spice Girls" atgriešanās koncertu Dublinā sabojā tehniskas ķibeles
Īrijas galvaspilsētā Dublinā piektdien aizvadīts leģendārās meiteņu grupas "Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts.
Mūzika
2019. gada 25. maijs, 23:19

Leģendāro "Spice Girls" atgriešanās koncertu Dublinā sabojā tehniskas ķibeles

Jauns.lv

Īrijas galvaspilsētā Dublinā piektdien aizvadīts leģendārās meiteņu grupas "Spice Girls" atkalapvienošanās tūres pirmais koncerts. Lai gan oriģinālajā grupas sastāvā ir piecas dalībnieces, atgriezties uz lielās skatuves piekritušas četras mākslinieces, pulcējot milzīgā arēnā 70 000 skatītāju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēdējo reizi "spaisenes" uzstājušās pirms septiņiem gadiem, Vasaras Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā Londonā, un šo atkalapvienošanos gaidījuši daudzi.

"Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts Dublinā pulcē 70 000 skatītāju

Īrijas galvaspilsētā Dublinā piektdien aizvadīts leģendārās meiteņu grupas "Spice Girls" atkalapvienošanās koncerts. Lai gan oriģinālajā grupas sastāvā ir piecas dalībnieces, ...

gallery icon
14

Lai gan fakts par Melānijas Braunas, Emmas Bantones, Džerijas Horneres un Melānijas Čisholmas apvienošanos vien bijis saviļņojošs, daudzi fani koncerta laikā un pēc tā sūdzējušies par briesmīgu skaņotāju darbu.

"Kaut kas nav kārtībā, kad fani "Spice Girls" koncertā nekustīgi sēž, jo neviens nesaprot, kāda dziesma skan. Skanējums tiešām bija TIK slikts," atklāj kāda koncerta apmeklētāja ieraksts "Twitter".

Vairāki klātesošie novērojuši, ka briesmīgā apskaņojuma dēļ koncerta apmeklētāji pat devušies prom. Pārējie neapmierinātie palikuši ar cerību, ka skaņa uzlabosies, tomēr tas nav noticis.

Arī video straumēšanas vietnē "YouTube" ievietotie videoklipi liecina, ka klātienē tiešām bijis grūti saprast dziedātāju vokālu.

Ķibeli ar skaņu apzinājušās arī pašas dziedātājas. Melānija Brauna savā "Instagram" kontā pēc koncerta ievietojusi paziņojumu faniem: "Paldies, ka apmeklējāt mūsu šovu Dublinā! Tiksimies Kārdifā, kur, cerams, vokāls un skaņa būs daudz, daudz labāka."

Tomēr ne visi no koncerta mājup devušies ar vilšanās sajūtu. Daudzi četrotnes ālēšanos uz skatuves nosaukuši par "maģisku vakaru", uzslavējot, ka "šovs bijis fantastisks no sākuma līdz beigām".

"Ko lai saka, jūs nespējat sarūgtināt! Apbrīnojami no sākuma līdz beigām. Es kliedzu kā 15 gadīga meitene, tāpēc pazaudēju balsi. Atmiņas ir mūžīgas," raksta kāda sieviete.

"Spice Girls", kas uzskatāma par vienu no populārākajām deviņdesmito gadu grupām, dalībnieces šķīrās 2000.gadā. Tagad, pēc 19 gadiem, grupas dalībnieces lēmušas atkal atgriezties uz lielās skatuves, lai priecētu fanus īpašā, 13 koncertu garā tūrē. Diemžēl piedāvājumu uzstāties atkalapvienošanās koncertos noraidījusi piektā grupas dalībniece, Viktorija Bekhema.

2018. gadā „Spice Girls” paziņo par atkalapvienošanos

2018. gada novembrī britu meiteņu popgrupa paziņojusi par atkalapvienošanos un izsludinājusi sešu koncertu garu turneju 2019. gada vasarā.

gallery icon
18

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon
29

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās