foto: PA Wire/PA Images
Dziedātājas Arianas Grandes fani sarūgtināti par mākslinieces jauno vaska figūru
Jaunā Arianas Grandes vaska figūra Tiso kundzes muzejā Londonā.
2019. gada 25. maijs, 20:13

Dziedātājas Arianas Grandes fani sarūgtināti par mākslinieces jauno vaska figūru

Jauns.lv

Tiso kundzes Vaska figūru muzejā Londonā piektdien atklāta jauna populārās dziedātājas Arianas Grandes (25) vaska figūra, kas mākslinieces faniem izraisījusi lielu vilšanos. Viņuprāt, figūra nepavisam neizskatās pēc skanošās balss īpašnieces.

Par jaunās vaska figūras izstādīšanu muzejs paziņojis sociālajā vietnē "Twitter". Figūra apmeklētājiem būs apskatāma 5 nedēļas, sākot no 24. maija.

Ātri vien 25 gadus vecās dziedātājas fani sākuši paust sašutumu par izveidoto figūru.

"Pasakiet, lai tā vaska figūra pabīdās, lai ir redzama Arianas Grandes figūra," raksta kāds. "Es pēc Arianas Grandes izskatos vairāk nekā šī vaska figūra," skeptisks ir kāds cits.

Citi nebaidās atzīt, ka šī baltajā tērpā saģērbtā lelle pat varētu aizvainot slaveno dziedātāju. Daudzi domā, ka dziedātājas sejas vaibsti ir pilnīgi sveši, turklāt neprecīzi atveidots sievietes grims.

foto: PA Wire/PA Images
Jaunā Arianas Grandes vaska figūra Tiso kundzes muzejā Londonā.

Vērīgākie figūrā saskatījuši Grandes brāļa Frenkija vaibstus.

Šī nav pirmā reize, kad Tiso kundzes vaska figūru muzejam izveidota popdziedātājas Grandes vaska figūra. Šī gada sākumā mūziķes veidols bijis vērojams Berlīnes muzeja ekspozīcijā, savukāt 2017.gadā figūra tika izstādīta Lasvegasā.

Ariana Grande koncertā Milānā, Itālijā

Ariana Grande-Butera ir ASV aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa sāka savu karjeru ar lomu Brodvejas teātra mūziklā "13", gūstot ...

gallery icon
25

Ariana Grande soulmūzikas karalienes Aretas Frenklinas bērēs

Dziedātāja Ariana Grande soulmūzikas karalienes Aretas Frenklinas bērēs.

gallery icon
18