foto: Instagram
Andris Kivičs atgriežas soctīklos - un uzreiz viņam ir viedoklis gan par Eirovīziju, gan par hokeju
Slavenības
2019. gada 21. maijs, 15:50

Andris Kivičs atgriežas soctīklos - un uzreiz viņam ir viedoklis gan par Eirovīziju, gan par hokeju

Jauns.lv

Pēc vairāku dienu klusēšanas sociālajos tīklos atgriezies skandalozais muzikants Andris Kivičs un uzreiz paudis savu viedokli par latviešu tautas beidzamā laika lielākajām sāpēm - kārtējo neveiksmi Eirovīzijā un Latvijas ledus hokeja izlases sāpīgo zaudējumu Zviedrijai pasaules čempionātā.

Kivičs un Skulme pārcēlušies uz Kanāriju salām un bauda Tenerifi

gallery icon
36

Aprīļa beigās Latviju pēc ilgiem solījumiem beidzot pameta pašmāju šovbiznesa šī gada skandalozākais pārītis - muzikants Andris Kivičs ar līgavu Lieni Skulmi. Aizdevušies uz Tenerifi, abi, kā ierasts, savu dzīvi sekotājiem atrādīja sociālajos tīklos, bet tad uz vairākām dienām pazuda. Ne ierakstu feisbukā un tviterī, ne jaunu bildīšu "Instagram". Ļaudis jau sāka satraukties - vai nav noticis kas nelāgs?

Izrādās, ka, par laimi, nē. Kivičs ir atpakaļ sociālajos tīklos un meties komentēt gan Eirovīziju, gan hokeja izlases gaitas pasaules čempionātā Slovākijā.

Andris iesaistījies mūzikas producenta Ginta Stankeviča "Facebook" profilā izraisījušamies diskusijā par nedēļas nogales Eirovīzijas notikumiem, kad Latvijas pārstāvji - romantiskais duets "Carousel" - nespēja tikt finālā. Kivičs paudis nsavu viedokli, kā varētu pārvarēs šo neveiksmju sēriju: "Lai labākais komponists uzraksta dziesmu, (kuru noklausoties, ir skaidrs, ka potenciāls hits) labākajam dziedātājam un miers. Nevajag nekādu konkursu. Komponisti nāk galvā kādi trīs, dziedātāji arī kādi trīs."

foto: Facebook

Tāpat šodien Kivičs meties tvitera diskusijā ar bijušo basketbolistu Kristapu Valteru, pārspriežot vakardienas spēli pasaules ledus hokeja čempionātā, kura ietvaros Latvija dramatiskā cīņā piekāpās Zviedrijai, zaudējot izredzes tikt izslēgšanas spēlēs.

"Pro sportisti visi zin, ka uzvarēt ir ļoti liela māksla. Labi turēties pretī jebkuram ir pavisam kas cits. Lai cik labi mūsējie cīnās, lai kā censtos. Tas ir ar mentalitāti saistīts arī.. Mūžīgie zāģi galotnēs.. Ne tikai hoķī," savu viedokli pauda bijušais basketbolists Kivičs. Pretī no Kristapa Valtera saņemot šādu vēsti: "Tu laikam neskatījies maču... Zviedri bija ielikuši biksēs, smagi vēl pie tam. Mēs bijām labāki. Pie 4:4 noņēmām vārtsargu, lai uzvarētu pamatlaikā, jo pagarinājums nederēja. Viena no labākajām spēlēm, ko es atceros PČ."

Andris tomēr palika pie sava: "Zāģis ir zāģis, Kristap, es saprotu, ko Tu saki, īpaši sūdīgs zāģis ir tad, ja Tu esi it kā labāks tajā dienā. No otras puses, Tev ir 60 min., lai parādītu, ka vari uzvarēt.. A uzvarēt ir māksla līdzīgā mačā."

Tāpat Kivičs un Skulme ar jaunām bildītēm iepriecinājuši savus "Instagram" sekotājus - te nofotografējušies pie ciskudriļļa, te atrādījuši, kā mielojas ar maltīti, te Andris parāda, kā Liene šūpolēs šūpojas.

View this post on Instagram

Ričuks- tā ir štelle!

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Un vienā no ierakstiem pats sev raksturīgajā humorā jau sagudrojis ziņu, ko medijiem vajadzētu publicēt: