Slavenības
2019. gada 14. maijs, 06:55

Britniju Spīrsu tēvs piespiedis doties uz klīniku un dzert zāles - popzvaigzne vēlas atbrīvoties no viņa kontroles

Jauns.lv

Pirms dažām nedēļām Britnija Spīrsa centās kliedēt sabiedrībā klīstošās valodas, ka ģimene viņu pret pašas gribu nosūtījusi uz psihiatrisko klīniku. Popzvaigzne sociālajos tīklos to kategoriski noliedza. Taču tagad atklātībā nonākuši tiesai iesniegti dokumenti, kuros dziedātāja norāda, ka pašas tēvs viņu piespiedis doties uz klīniku un dzert zāles. Britnija lūgusi, lai tiesa viņu atbrīvo no tēva kontroles, kas ilgst jau 11 gadu garumā.

Popzvaigzne Britnija Spīrsa tienesim pastāstījusi, ka tēvs Džeimijs Spīrss nosūtījis viņu uz psihiatrijas klīniku un piespiedis dzert zāles pret pašas gribu.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Dziedātājas tēvs Džeimijs Spīrss pamet tiesu.

Šis atzinums iekļauts tiesai iesniegtajos dokumentos, kuros popzvaigzne lūdz varasiestādes atbrīvot viņu no tēva kontroles pār viņas finansēm, veselību un karjeras iespējām, par ko viņš ir tiesas iecelts aizbildnis jau 11 gadu garumā.

Džeimijs Spīrss (66) ir Britnijas vienīgais tiesas oficiāli ieceltais aizbildnis, jo viņas advokāts Endrū Valets šā gada martā atkāpās no amata. Valetu iecēla kā otru aizbildni, kas atbildīgs par dziedātājas nekustamajiem īpašumiem. Šajā amatā viņš stājās 2008. gadā - gadu pēc tam, kad popzvaigzne bija piedzīvojusi nervu sabrukumu. Kopš tā laika arī dziedātājas tēvs aizvien ir oficiālais meitas aizbildnis.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Fani aizstāv Britnijas tiesības.

2007. gadā Spīrsa piedzīvoja nervu sabrukumu. Tolaik izira viņas laulība ar dejotāju Kevinu Federlainu un emocionālās nestabilitātes dēļ viņa uz laiku zaudēja aizbildnības tiesības pār abiem dēliem. Gadu gaitā viņai izdevies tās atjaunot, un abi ar bijušo vīru dala kopīgu aizbildnību pār bērniem.

foto: Stephen Lovekin/REX/ Vida Press
Popzvaigzne Britnija Spīrsa.

Britnija Spīrsa šobrīd izmisīgi cenšoties izbeigt juridiskās saistības, kas paredz, ka tēvam pieder noteicošais vārds it visā, kas saistīts ar viņas karjeru, naudu un veselību.

Šā gada 3. aprīlī popzvaigzne iestājusies rehabilitācijas klīnikā, kur viņai bija jāpavada 30 dienu ilgs ārstēšanās kurss. Režīms gan neesot bijis pārāk strikts, viņai reizēm atļauts pamest slimnīcas telpas. Britnija redzēta Losandželosā apmeklējam friziersalonu un pavadām Lieldienas kopā ar savu draugu Semu Asghari.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Saskaņā ar Džeimijam Spīrsam piešķirtajiem aizbildniecības nosacījumiem, viņam nav tiesību nogādāt meitu rehabilitācijas iestādē pret viņas pašas gribu, tas būtu uzskatāms kā likuma pārkāpums, – informē portāls TMZ.

Aizvadītajā piektdienā Britnija redzēta pametam Losandželosas tiesas ēku basām kājām. Viņa esot lūgusi lielāku rīcības brīvību, esot tēva aizbildnībā, taču slēgtajā tiesas sēdē viņas prasība noraidīta.

Tiesnesis esot pieprasījis ekspertu novērtējumu, jo viņa rīcībā bijusi informācija, ka dziedātājai ar veselību „neklājoties labi”.

Britnijai atbalstu snieguši viņas fani, kas jau vairākkārt piketējuši pie tiesas, turot rokās plakātus, kuros pieprasīts „atbrīvot Britniju”.

Britnija domājusi, ka viņas mammai Linnai būs lielāka teikšana meitas aizbildnības jautājumos, taču mammai neesot izdevies no saņemt no vīra meitas medicīnas vēstures dokumentus un ārstēšanās plānu.

Aizvadītajā nedēļā popzvaigzne manīta ierodamies tiesā roku rokā ar mammu. Britnija cerējusi, ka mammai piešķirs lielāku teikšanu aizbildnības jautājumos.

Britnijas tēvam pašam veselības ziņā šis ir grūts laiks. Viņš joprojām cieš no komplikācijām pēc divām pārciestajām operācijām. Aizvadītā gada nogalē viņš piedzīvoja resnās zarnas plīsumu, un pastāvēja risks, ka Džeimijs Spīrss var zaudēt dzīvību. Šā gada janvārī Britnija paziņoja, ka gatavojas ņemt nenoteikta garuma atvaļinājumu, lai būtu līdzās tēvam.

Divas dienas pēc tiesas sēdes, kurā dziedātāja nedzirdēja sev labvēlīgu spriedumu, sekoja Mātes diena. Par godu tai savu mīļoto sievieti un divu dēlu māmiņu sociālajos tīklos suminājis viņas draugs un personīgais treneris Sems Asghari (25), ar kuru dziedātāja ir kopā divus gadus.

„Daudz laimes Mātes dienā visām brīnišķīgajām māmiņām, kas dara visgrūtāko darbu pasaulē!” – ierakstīja Sems Asghari, ierakstu papildinot ar fotogrāfiju, kurā redzams kopā Britniju, kas pieglaudusies viņa plecam.

Britnija ir divu dēlu mamma. Laulībā ar Kevinu Federlainu pasaulē nāca viņas bērni Šons Prestons (13) un Džeidens Džeimss (12).