Trakā pasaule
2019. gada 30. aprīlis, 18:37

Pakistānai ir savs "Troņu spēļu" liliputs - viesmīlis, kurš ļoti līdzinās slavenajam Holivudas aktierim

Jauns.lv

Nesot grozu ar maizi vienā rokā, pakistāniešu viesmīlis Rozi Hans iet cauri šaurām ielām, kas ved uz mazu ēdnīcu, kur viņš strādā pēdējos divus gadus. Mazais vīrietis ir ļoti līdzīgs slavenajam Holivudas liliputam Pīteram Dinkledžam no seriāla "Troņu spēle".

Tagad viesmīlis sapņo par parādīšanos TV, jo ēdnīcas īpašnieka dēls nesen pamanīja, ka Rozi ir līdzīgs populārajam aktierim Pīteram Dinkledžam no seriāla "Troņu spēle", kur viņš atveido Tirionu Lanisteru.

foto: Ekrānuzņēmums
Pakistānas viesmīlis Rozi Hans (pa labi) un viņa slavenais Holivudas līdzinieks Pīters Dinkledžs.

"Mani sāka saukāt par Pīteru Dinkledžu pēc tam, kad es viņu redzēju seriālā. Palēnām es kļuvu slavens," saka slavenā aktiera dubultnieks.

26 gadus vecais Rozi dzīvo Pakistānas ziemeļrietumu pilsētā Ravalpindi, un viņš nekad pirms tam nebija dzirdējis par populāro seriālu.

Pakistānas viesmīlis, kurš ļoti līdzinās slavenajam Holivudas liluputam Pīteram Dinkledžam

Nesot grozu ar maizi vienā rokā, pakistāniešu viesmīlis Rozi Hans iet cauri šaurām ielām, kas ved uz mazu ēdnīcu, kur ...

gallery icon
10

Rozi apgalvo, ka tagad viņa dzīve ir mainījusies.

Liliputs stāsta, ka augums apgrūtinājis visu līdzšinējo dzīvi, bet, ar jaunatklāto līdzību, viesmīlis radis jaunu pārliecību. Viņš Ramadāna mēnesī dosies mājup un plāno atrast sievu. Rozi vēlas sekot arī slavenajam Dinkledžam viņa aktiera pēdās.

"Es vēlos kļūt par aktieri, bet mana otrā vēlme ir satikt Pīteru Diknkledžu," atklāj Rozi.

"Es vēlos filmēties ASV, gribu būt vienā filmā ar Pīteru," ar saviem sapņiem dalās pakistānietis.

Pīters Dinkledžs ar sievu Ēriku

Aktieris Pīters Dinkledžs ar sievu Ēriku Šmitu seriāla „Troņu spēles” 6. sezonas pirmizrādes vakarā Holivudā. Pāris ir precējies jau 11 ...

gallery icon
27

Pīters Dinkledžs ved pastaigā suni

Viens no augumā mazākajiem aktieriem Holivudā, 1.35 m garais punduris Pīters Dinkledžs manīts Ņujorkas ielās vedam pastaigā savu suni Kevinu.

gallery icon
8

Viens no Holivudas slavenākajiem liliputiem Pīters Dinkledžs samīļo meitu

Pasaulē slavenākais aktieris-liliputs Pīters Dinkledžs ir mīlošs tētis savai meitai Zeligai, kuru viņš kopā ar sievu teātra režisori Ēriku Šmitu ...

gallery icon
11

Viens no Holivudā slavenākajiem liliputiem Pīters Dinkledžs ar meitu

Aktieris Pīters Dinkledžs ir tikai 1.35 m garš. Viņš var spēļu laukumā pievienoties meitai arī, šļūcot pa slīdkalniņu, jo augums ...

gallery icon
29