foto: unsplash.com
Uz ielas Mičiganā izbirst 30 000 ASV dolāru; policija lūdz iedzīvotājus atrasto naudu atdot
Ilustratīvs foto.
Trakā pasaule
2019. gada 29. aprīlis, 13:15

Uz ielas Mičiganā izbirst 30 000 ASV dolāru; policija lūdz iedzīvotājus atrasto naudu atdot

Jauns.lv

Policijas iecirknis Mičiganā izplatījis publisku paziņojumu ar lūgumu atgriezt naudu, kas cetrutdienas vakarā atrasta kādas šosejas apkārtnē, ziņo medijs "ABC News".

Kā ziņo likumsargi, iecirknī vērsies pazudušās naudas īpašnieks, atklājot, ka kartona kastē vedis 30 000 ASV dolāru. Viņš netīšām kasti novietojis uz automašīnas bampera. Braucot ziemeļu virzienā pa Bīkonas bulvāri, kaste nokritusi uz ceļa, un nauda izkaisīta tuvākajā apkārtnē.

Ātri vien naudu, piestājot ceļa malā, piesavinājušies garāmbraucēji. Kad ieradusies policija, kura nobloķējusi ceļu, ar brīvprātīgo palīdzību salasīti vien 2,4 tūkstoši dolāru.

Nākamajā dienā tika atgriezti vēl 4 510 dolāri, kurus uz iecirkni atnesuši godprātīgi cilvēki - 630 dolārus atdevuši divi 17 gadīgi puiši, un kāda sieviete atgriezusi 3 880 dolārus.

Tagad naudas īpašnieks un policija cer, ka arī pārējie sekos šo personu piemēram un pazudušo naudu atdos īpašniekam. Tāpat policija lūdz dārgumu meklētājus vairs necensties atrast kādu skaidrās naudas banknoti notikuma vietā, jo visa nauda jau ir savākta.

Tēmas