foto: Sputnik/Scanpix
Alla Pugačova joprojām staigā mini
Šopavasar gaidāmi 20 Pugačovas jubilejas koncerti, no kuriem vairāki notiks arī ārpus Krievijas – Izraēlā, Vācijā, ASV.
Slavenības
2019. gada 24. aprīlis, 16:24

Alla Pugačova joprojām staigā mini

Jauns.lv

15. aprīlī savu 70. dzimšanas dienu nosvinēja Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova. Jā, Allai ir jau 70! Uz estrādes skatuves dziedātāja ir jau kopš 1965. gada un, lai arī beidzamo astoņu gadu laikā ieturējusi pauzi, par godu savai jubilejai atkal rīko vērienīgu koncertturneju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Vyacheslav Prokofyev/TASS
Šopavasar gaidāmi 20 Pugačovas jubilejas koncerti, no kuriem vairāki notiks arī ārpus Krievijas – Izraēlā, Vācijā, ASV.

Turklāt izskatās, ka aktīvās koncertēšanas beigšana Allai ir nākusi tikai par labu. Viņa, pirms vairākiem gadiem mainījusi stilu, izkāpjot no bezformīgajām kleitām, tagad lepni savas kājas atrāda īsos šortiņos vai bruncīšos un staigā pa bērnu ballītēm, turp vedot savus nu jau piecgadīgos dvīņus Jeļizavetu un Hariju.

Soctīklu zvaigzne

Lai gan oficiālos pasākumos, prezentācijās un pirmizrādēs Pugačova vairs nav bieža viešņa, par viņas ikdienas gaitām ziņu nav mazums, pateicoties sociālajiem tīkliem, kuros itin aktīvs ir Allas piektais vīrs humorists Maksims Galkins. Viņš regulāri atrāda Ļizas un Harija gaitas, kurās, protams, neiztiek arī bez Pugačovas piedalīšanās. Tāpat Galkins saviem sekotājiem demonstrē foto no ģimenes atpūtas – gan turpat savās mājās, gan Kiprā, gan pāra iecienītajā Jūrmalā. Un arī citas slavenības, kuru bērnu dzimšanas dienās ar atvasēm ierodas Pugačova, neaizmirst līksmo jandāliņu atrādīt Instagram. Tur Allai ir arī pašai savs konts – ar gandrīz diviem miljoniem sekotāju.

Foto no Allas Pugačovas "Instagram" profila

Foto no Allas Pugačovas "Instagram" profila.

gallery icon
39

2010. gadā Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova paziņoja, ka aiziet no aktīvās koncertdzīves. Un kopš tā laika uz skatuves kāpusi ļoti reti, izpildot dažas dziesmas kā īpašā viešņa īpašos pasākumos. Bet šopavasar gaidāmi 20 viņas jubilejas koncerti, no kuriem vairāki notiks arī ārpus Krievijas – Izraēlā, Vācijā, ASV.

Tēriņu netrūkst

Taču nav vis tā, ka Alla pilnībā pievērsusies ģimenes dzīvei. Izrādās, viņu pavisam droši var pierunāt novadīt dzimšanas dienas pasākumu vai piedalīties kādā privātā ballītē. Taču jārēķinās, ka tas nemaksās lēti... Krievijas žurnālisti noskaidrojuši, ka par uzstāšanos privātās ballītēs Alla prasa „nieka” 250 000 eiro, un par šo naudiņu Pugačova gatava gan tostus teikt un atrakcijas vadīt, gan arī kādu dziesmu (pēc klienta izvēles un pieprasījuma) nodziedāt. Tikai viens Allas nosacījums – primadonna piedalās pasākumos, kas notiek Maskavā. Salīdzinot ar Allu, viņas vīra Maksima Galkina honorārs ir niecīgs – viņš par jokiem un parodijām prasa vien 50 tūkstošus eiro par vakaru.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

gallery icon
79

Tādas summas Pugačova un Galkins pieprasot, jo kaimiņvalsts šovbiznesa slavenākais pāris arī pamatīgi tērējas. Piemēram, par meitas Ļizas un dēla Harija audzināšanu. Dvīņus mājās pieskata divas aukles, kuras katru mēnesi saņem pa 3000 eiro. Bērni tiek vesti arī uz elitāru franču bērnudārzu, kur apgūst divas svešvalodas un mūzikas instrumentu spēli, kā arī mācās zīmēšanu, horeogrāfiju, dziedāšanu. Bērnudārzs vecākiem izmaksā aptuveni desmit tūkstošus eiro mēnesī.

Pamatīga summiņa iziet arī Galkina un Pugačovas īpašuma uzturēšanai Grjazi ciematiņā – pilij ir pieci stāvi, ir pazemes garāža, liels baseins un pat neliels teātris ar skatuvi. Teritorijā ir arī viesu māja un saimniecības ēka palīgstrādniekiem. Protams, lai visu šo milzīgo īpašumu uzturētu kārtībā, Pugačovai un Galkinam vajadzīgi palīgi. Viņiem ir mājkalpotāja, kas saņem 1500 eiro, kā arī pavāri, šoferi un koncertu direktori, par kuriem mēnesī nākas samaksāt 8000 eiro. Bet pašas mājas uzturēšanai un apsardzei jātērē vairāk nekā 4000 eiro.

Dzīvo bērnu dēļ

Sagaidījusi savu 70. dzimšanas dienu, Pugačova var lepoties, ka ir ne tikai pieaugušu mazbērnu vecmāmiņa, bet arī piecgadīgu dvīņu (tiesa, ar surogātmātes palīdzību pasaulē nākušu) mamma. Un blakus viņai ikdienā ir izskatīgs, populārs un bagāts jokdaris, turklāt – 30 gadu jaunāks.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni 2019. gadā

gallery icon
115

Dziedātājas nelabvēļi gan kritizē Allas vēlmi izskatīties jaunākai par saviem gadiem, taču to Pugačova ignorē. Viņa sabiedrībā iziet apspīlētās džinsa vai piegulošās ādas biksēs, šortos vai pat minisvārkos, bet vienlaikus nekaunas sociālajos tīklos ievietot foto bez kosmētikas un izspūrušiem matiem. „Es novecoju, un diezgan ātri. Organisms prasa savu. Man ir grūti elpot, grūti staigāt, bet es vēl esmu dzīva, un man jādzīvo – mazo bērnu dēļ,” pirms gada soctīklos ierakstīja Pugačova. „Un es visiem vēlu laimi un ilgus dzīves gadus. Nenovecojiet – ne ķermenī, ne dvēselē. Savu indi un naidu izmantojiet, cīnoties ar svarīgākām problēmām nekā mans vecums vai nevarība. Es vienalga savas dzīves pēdējās dienās domāšu par saviem bērniem un jums, tiem, kas ar saviem aplausiem manu dzīvi ir darījuši piepildītu un brīnišķīgu.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās