foto: REUTERS/SCANPIX
Harija Potera filmu zvaigznei Maiklam Gambonam sliktās atmiņas dēļ atņemta loma
Aktieris Maikls Gambons.
Slavenības
2019. gada 22. aprīlis, 09:03

Harija Potera filmu zvaigznei Maiklam Gambonam sliktās atmiņas dēļ atņemta loma

Jauns.lv

78 gadus vecais aktieris Maikls Gambons, kurš sabiedrībā visplašāk zināms kā burvis Baltuss Dumidors no Harija Potera filmu sērijām, zaudējis lomu jaunā komēdijseriālā savas sliktās atmiņas dēļ. Ārvalstu mediji ziņo, ka Gambons pretendējis uz lomu seriālā "Breeders".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan visi pārējie aktieri, kuri piedalījušies televīzijas kanāla "Sky One" jaunā komēdijseriāla pilotsērijas filmēšanā, norīkoti dalībai visās 10 iecerētajās epizodēs, īru izcelsmes aktierim Gambonam loma atteikta.

Lomas piedāvājums izteikts četrus gadus pēc tam, kad Gambons atklājis savas bailes par Alcheimera slimību. Kā stāsta vīrietis, viņš aizgājis no darba teātrī tieši atmiņu problēmu dēļ - viņš vairs nav spējis atcerēties tekstu.

foto: ©TopFoto
Aktieris Maikls Gambons atveidojis burvi Baltusu Dumidoru.

Lai gan ārsti noraidījuši aktiera aizdomas par slimību, zinātāji stāsta, ka, lai gan filmēšanas laukumā Gambons bijis ārkārtīgi populārs, ar filmēšanos nav veicies labi. Situāciju nav atvieglojusi arī aktierim piešķirtā austiņa, caur kuru tiek nodota informācija par sekojošo tekstu.

Televīzijas kanāla "Sky One" pārstāvis ir apstiprinājis, ka Gambons seriāla filmēšanā nepiedalīsies, bet no tālākiem komentāriem izvairās. Arī pats aktieris situāciju nav komentējis.