foto: AP/Scanpix
Aktrise Roza Makgovana atklāj, ka pēc galvas sasišanas pret automašīnas durvīm zaudējusi ožu
Aktrise Roza Makgovana.
Slavenības
2019. gada 18. aprīlis, 21:15

Aktrise Roza Makgovana atklāj, ka pēc galvas sasišanas pret automašīnas durvīm zaudējusi ožu

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Roza Makgovana (45) atklājusi, ka pēc kāda šausminoša negadījuma, kurā zaudējusi ožu, kļuvusi par Hārvarda medicīnas skolas izpētes objektu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Hārvardā man tika veikti vairāki testi, jo es esmu zaudējusi ožu, bet joprojām spēju just garšu, kas šādās situācijās ir neparasti," stāsta aktrise.

Sieviete atklāj, ka ožu zaudējusi pēc kādas avārijas autostāvvietā. Viņa spēcīgi sasitusi galvu pret transportlīdzekļa durvīm.

Neskatoties uz maņas zudumu, Makgovana stāsta, ka viņas garšas izjūta kļuvusi spēcīgāka nekā iepriekš. Tāpat viņa ir pārliecināta, ka spēj saost vienīgi apelsīnu smaržu.

Aktrise Rouza Makgovana noskuvusi matus

Seriāla „Amulets” („Charmed”) aktrise un šokrokera Merilina Mensona bijusī draudzene Rouza Makgovana no matiem nav šķīrusies mākslas vārdā, šāda „frizūra” ...

gallery icon
7

"Es devos uz pārbaudēm reizi pāris mēnešos. Viņi mērīja manas mēles skābes līmeni," stāsta aktrise. Ožas zuduma dēļ viņai nācies veikt izmaiņas arī sava mājokļa interjerā.

"Man nācās mājoklī uzstādīt vairākus gāzes detektorus. Reiz es kādu nakti biju atstājusi vaļā atgrieztu gāzi, bet nespēju to saost. Dzīvojot bez ožas tiešām var nonākt bīstamās situācijās," saspringto dzīves ritumu atklāj aktrise. Turklāt viņa cenšas izvairīties no jaunu kosmētisko produktu lietošanas, bet izvēlas jau zināmos aromātus.