foto: S Meddle/ITV/REX/ Vida Press
Laiks ir nepielūdzams: pasaulslavenie, kuriem šogad aprit 60
Kanādiešu rokeris Braiens Adamss rudenī atzīmēs savu 60. dzimšanas dienu. Viņš ir tikpat aktīvs un enerģijas pārpilns kā jaunībā. Viņa koncerti ir vairāk nekā 2 stundas gari un bez nevienas pauzes. Latvijas fani to lieliski zina. Jaunās zvaigznes – vai jūs varat turēt tam līdzi?
Slavenības
2019. gada 20. aprīlis, 06:30

Laiks ir nepielūdzams: pasaulslavenie, kuriem šogad aprit 60

Jauns.lv

Laiks ir nepielūdzams – tik, tik, tik. Braiens Adamss, Emma Tompsone, Hjū Lorijs, Ričijs Sambora no „Bon Jovi”, Roberts Smits no „The Cure” un vēl daudzi sabiedrībā gadu desmitiem lieliski zināmi aktieri un mūziķi šogad svin savus sešdesmit!

Slavenības, kam 2019. gadā paliek 60!

gallery icon
14

Kad tev ir gadi piecpadsmit, cipars ap trīsdesmit jau šķiet „sirms vecums”. Kad pats tuvojies šim gadus slieksnim – saproti, ka dzīve patiesībā tikai sākas. Pēc 40 jūties tik labi un harmoniski, kā nekad neesi juties savos kompleksu māktajos divdesmit.

Pārsteigums gan neizpaliek – kā, grupas „The Cure” ekspresīvajam līderim ir jau 60? Tieši tikpat arī filmas „Love Actually” zvaigznei Emmai Tompsonei, rokerim Braienam Adamsam un grupas „Bon Jovi” ģitāristam Ričijam Samboram? Laiks patiešām ir nepielūdzams. Taču, lūkojoties uz šīm dāmām un kungiem, jāsecina, ka enerģija viņiem nav gājusi mazumā. Viņi tikpat aktīvi koncertē un filmējas, kā agrā jaunībā. Labs piemērs, jo arī mums reiz pienāks cipars 60.