foto: SplashNews.com/ Vida Press
Andželina Džolija pēc šķiršanās no Breda Pita maina uzvārdu
Slavenā aktrise arī oficiālajos dokumentos tagad atkal ir Andželina Džolija.
Slavenības
2019. gada 17. aprīlis, 14:45

Andželina Džolija pēc šķiršanās no Breda Pita maina uzvārdu

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija pēc šķiršanās no Breda Pita laiku ilgi netērē, cenšas atbrīvoties no visa liekā, kas viņu saistītu ar nu jau bijušo vīru. Tostarp atteikusies no Pita uzvārda.

Pēc kāzām Andželina kļuva par Džoliju-Pitu. Nu - kad tiesa oficiāli abus pasludinājusi par šķirtiem - aktrise ātri vien atgriezās pie vecā uzvārda. Jaunajos tiesas dokumentos viņa jau figurē kā Andželina Džolija, ne vairs Džolija-Pita.

Kā jau vēstīts, Holivudas zvaigznes Andželīna Džolija (43) un Breds Pits (55) šomēnes kļuva par no oficiālām saistībām brīviem cilvēkiem. Tiesa paziņojusi, ka viņu laulība šķirta, neskatoties uz to, ka galīgā vienošanās par mantas sadali un rūpēm par bērniem vēl panākta nav.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Abi slavenie Holivudas aktieri iepazinās 2005. gada filmas "Smita kungs un kundze" uzņemšanas laukumā, dažus mēnešus pēc pirmizrādes kopā jau izgāja sabiedrībā kā pāris, bet 2006. gada janvārī tika oficiāli paziņots - Džolija ir Pita bērna gaidībās. 2014. gadā Andželīna un Breds kļuva par precētu pāri, bet vien pēc diviem gadiem Džolija iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu, kā iemeslu norādot neatrisināmas domstarpības.

Laulības šķiršanas pieteikumu Džolija iesniedza 2016. gada septembrī. Un visu šo laiku pāris centās vienoties par jautājumiem, kas saistīti ar bērnu aprūpi un abu īpašumu sadali.

Pērnvasar tiesā tika apstiprināts detalizēts grafiks, pēc kāda Pits varēs tikties ar bērniem. Novembrī pāris panāca "pagaidu vienošanos", kas, kā tika vēstīts, bija "liels solis pareizajā virzienā". Kopš tā laika notiek vien abu pušu juristu vienošanās par sīkākām niansēm. Un nu tās atlikušas tik nenozīmīgas, ka tiesa nolēmusi - Pita un Džolijas laulību var šķirt.

Šī nav pirmā reize, kad mainās Andželinas uzvārds. Pasaulē viņa nāca kā Andželina Džolija Voita, bet tēvs - slavenais aktieris Džons Voits - no ģimenes aizgāja, kad mazajai pat vēl nebija apritējis gadiņš. Ar tēvu topošā Holivudas zvaigzne nekomunicēja, bet 27 gadu vecumā pieprasīja oficiālu uzvārda maiņu - kļuva par Andželinu Džoliju.