Džonija Depa jaunā sieva un meita izskatās pēc vienaudzēm. FOTO
Džonijs Deps ar savām pavadonēm – meitu Liliju Rouzu Melodiju Depu un sievu Amberu Herdu.
Slavenības
2016. gada 17. janvāris, 06:01

Džonija Depa jaunā sieva un meita izskatās pēc vienaudzēm. FOTO

Jauns.lv

52 gadus vecais Holivudas aktieris Džonijs Deps apmeklējis britu dizaineres Stellas Makartnijas modes skati divu burvīgu dāmu sabiedrībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktieris Džonijs Deps un viņa rokgrupa „The Hollywood Vampires” priecēja dizaineres Stellas Makartnijas modes skates viesus ar savu uzstāšanos. Pēc tās aktieris labprāt pozēja fotogrāfiem kopā ar sievu aktrisi Amberu Herdu (29) un meitu Liliju Rouzu Melodiju Depu (16), kura dzimusi viņa iepriekšējās attiecībās ar franču aktrisi, modeli un dziedātāju Vanesu Paradī (42).

Pēc pāris nedēļām Deps un viņa dzīvesbiedre atzīmēs savu pirmo kāzu gadadienu. 2015. gada 3. februārī viņi salaulājās civilā ceremonijā aktiera mājās Losandželosā, bet četras dienas vēlāk sarīkoja plašākas svinības uz Depam piederošās privātās salas Bahamu salu arhipelāgā. Tur Džonijs abu savu bērnu un draugu klātbūtnē zvērēja Amberai mūžīgu mīlestību.

Līgava bijusi tērpusies dizaineres Stellas Makartnijas darinātā kāzu kleitā. „Ambera pati ieveidoja sev matus un uzklāja dekoratīvo kosmētiku. Džonijs bija tikpat mierīgs kā vienmēr,” izdevumam „Sunday Express” stāstīja kāds no pāra draugiem. „Jau kopš dienas, kad viņi oficiāli kļuva par vīru un sievu, viņus ieskauj īpašs mirdzums. Viņi vēlējās to visu atkārtot pludmalē un nosvinēt kopā ar draugiem, jo abi mīl šo salu un vēlas, lai tā ieņemtu būtisku vietu arī viņu turpmākajā kopdzīvē.”

Mazo „Little Halls Pond Cay” salu Džonijs Deps iegādājās 2004. gadā par to samaksājot 3.6 miljonus dolāru.

Deps un Herda iepazinās filmas „The Rum Diary” uzņemšanas laikā 2012. gadā.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press