foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press
Megana Mārkla atgriežas "Instagram" - izveidots Saseksas hercogu pāra oficiālais konts
Pirms kļūšanas par prinča Harija sievu aktrise Megana Mārkla bija itin aktīva sociālo tīklu lietotāja, daloties gan ar savu sunīšu bildēm, gan atrādīja draugus un ceļojumu fotogrāfijas.
Slavenības
2019. gada 3. aprīlis, 14:51

Megana Mārkla atgriežas "Instagram" - izveidots Saseksas hercogu pāra oficiālais konts

Jauns.lv

Pirms piepulcēšanās britu karaļnamam amerikāņu aktrise Megana Mārkla izdzēsa savus profilus sociālajos tīklos. Bet nu viņa ir atpakaļ - Meganai kopā ar vīru britu princi Hariju izveidots Saseksas hercogu pāra oficiālais "Instagram" konts.

Otrdien, 3. aprīlī, "Instagram" lietotāju pulkam pievienojās Harija un Meganas oficiālais konts @sussexroyal. Un tieši laikā - jau šomēnes taču gaidāma pāra pirmdzimtā nākšana pasaulē.

Kā vēsta informēti avoti no britu karaļnama, Harijs un Megana savā "Instagram" kontā sekotājiem atrādīs gan privātus brīžus, gan foto un stāstiņus no darba pienākumu pildīšanas.

Profilam, kurā pagaidām ir tikai viens ieraksts ar vairākām fotogrāfijām, ir jau 2,3 miljoni sekotāju. Paši gan seko vien 23 kontiem - vairākiem karaļnama profiliem, labdarības organizācijām un, protams, arī Anglijas Regbija savienības oficiālajam profilam.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē labdarības pasākumu Karaliskajā Albertholā

gallery icon
16

Tikmēr Harijs un Megana "izslēgti" no Kensingtonas pils oficiālā tvitera konta - tā profila bildē redzams vien princis Viljams, hercogiene Ketrīna un viņu trīs bērni. Kā zināms, līdz šim Kensingtonas pilī dzīvoja gan prinča Viljama, gan prinča Harija ģimenes, taču Harijs ar Meganu jau paziņojuši par lēmumu pārcelties uz Vindzoru. Bet viņu oficiālais birojs pārcelts uz Bakingemas pili, kur dzīvo karaliene Elizabete II.

Nu šķirti arī britu prinču ģimeņu profili sociālajos tīklos, un Meganas fani tagad zina, kur varēs gaidīt daudz vairāk patīkamu jaunumu no Saseksas hercogienes ikdienas. Galu galā pirms kļūšanas par prinča Harija sievu aktrise Megana Mārkla bija itin aktīva sociālo tīklu lietotāja, daloties gan ar savu sunīšu bildēm, gan atrādīja draugus un ceļojumu fotogrāfijas.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25