foto: Pixabay.com
Neapmierināts zālītes cienītājs Dublinā devies uz policijas iecirkni pasūdzēties par sliktas kvalitātes marihuānu
Ilustratīvs foto.
Trakā pasaule
2019. gada 27. marts, 12:17

Neapmierināts zālītes cienītājs Dublinā devies uz policijas iecirkni pasūdzēties par sliktas kvalitātes marihuānu

Jauns.lv

Dublinas iedzīvotājs Arturs Livembe (33) ticis arestēts uzreiz pēc tam, kad izlēmis vietējā policijas iecirknī likumsargiem pasūdzēties par 10 eiro vērtu sliktas kvalitātes zālīti, kura viņam "iesmērēta", ziņo Īrijas medijs "Irish Independent".

Kā stāsta Kilmeinhemas policijas iecirkņa pārstāvis Īans Folijs, pilsonis ieradies iecirknī un no kabatas izvilcis maisiņu ar apreibinošo vielu. "Viņš pastāstīja, ka nopircis marihuānu, bet uzskata, ka tā ir sliktas kvalitātes," stāsta Folijs.

Vīrietis iecirknī nekavējoties tika pārmeklēts, un pie viņa tika atrasts nazis, kurš esot nepieciešams viņa kurjera darbā.

Lai gan sākotnēji Livembe apcietināts netika, policisti viņu arestēja tās pašas dienas vakarā, kad Livembe ieradās pēc sava naža, kuru policisti atteicās atdot. Viņš kļuvis agresīvs, tāpēc likumsargi viņu apcietinājuši.

Tālākā izmeklēšanā atklājies, ka apcietinātais ir nodarbojies arī ar huligānismu savā bijušajā dzīvesvietā, izlaužot mājas durvis un pretlikumīgi atrodoties svešā īpašumā. Livembe likumsargiem apgalvojis, ka aizvien dzīvo mājā, kaut gan tā nav bijusi patiesība.

Kā apgalvo vīrieša advokāts, Livembe ilgu laiku lietojis marihuānu un tieši šī atkarība un tās izraisītie "pārejošie psihiskie simptomi" viņu noveduši līdz noziegumiem. 

Tēmas