foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Par bargu naudu piedāvā īrēt māju, kurā savulaik mēdza ballēties Parisa Hiltone. Tur ir pat striptīza stienis
Mājā, kurā reiz vētrainas ballītes rīkoja sabiedrības dāma Parisa Hiltone, aizvien saglabājusies viņas fotogrāfija pie sienas.
Slavenības
2019. gada 18. marts, 16:03

Par bargu naudu piedāvā īrēt māju, kurā savulaik mēdza ballēties Parisa Hiltone. Tur ir pat striptīza stienis

Jauns.lv

Māja, kur savulaik vētrainas ballītes rīkoja sabiedrības dāma Parisa Hiltone, šobrīd pieejama īrei. Vēlies padzīvot kā miljonu mantiniece? Tas tev izmaksās 30 000 ASV dolāru mēnesī, jo tāda ir šī īres nama cena.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Parisa Hiltone.

Sabiedrības dāmai, uzņēmējai un dīdžejmeitenei Parisai Hiltonei reiz piederējusī māja Holivudā labi zināma kā vieta, kur reiz tika rīkotas „leģendāras” ballītes. Tieši šeit sabiedrības dāma Kima Kardašjana veidoja savai tā laika draudzenei Parisai Hiltonei matus. Te Parisa kādu laiku dzīvoja kopā ar savu tā laika labāko draudzeni Nikolu Ričiju, līdz Nikola 2007. gadā no šī īpašuma izvācās un abas labākās draudzenes drīz vien „sagāja ragos”.

Parisas Hiltones bijusī ballīšu māja

gallery icon
26

Šai mājai piemīt arī nedaudz skandaloza slava. 2007. gadā šajā īpašumā ieradās policija. Tas bija dienu pēc tam, kad sabiedrības dāma Parisa Hiltone bija atbrīvota no ieslodzījuma un jau bija paguvusi pārkāpt tiesas notiekos pārbaudes laika noteikumus.

foto: MLS/All Over Press/ Vida Press
Izklaidei tie ierīkots pat striptīza stienis dejošanai.

Pie spāņu stilā celtās mājas Holivudhilsā ir plašs dārzs, bet no telpām paveras gleznaini skati uz tuvējo apkārtni. Šajā īpašumā ir daudz izklaides iespēju... māja ir kā radīta ballīšu vajadzībām. Kādā no telpām aizvien ir saglabāts striptīza stienis dejošanai, kas tur bija vēl Hiltones laikā.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency/ Vida Press
Parisa Hiltone modes skatē šā gada martā.

Māja nesen kā pārdota par 3,9 miljoniem ASV dolāru, taču jaunais īpašnieks nolēmis gūt no īpašuma peļņu, izīrējot slavenās Parisas Hiltones bijušo māju turīgiem viņas faniem un citiem bagātiem interesentiem.

Parisa Hiltone apmeklē Ņujorkas Modes nedēļu

Parisa Hiltone apmeklē Ņujorkas Modes nedēļu.

gallery icon
18

Parisa Hiltone kā Bārbija

gallery icon
11

Perisa Hiltone atpūšas Senbartelmī pludmalē

Perisa Hiltone atpūšas Senbartelmī pludmalē.

gallery icon
11

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006. gadā

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006 gadā.

gallery icon
17