foto: ekrānuzņēmums no video
Kāpēc hercogiene Megana raudāja dievkalpojumā Vestminsteras abatijā
Megana Mārkla Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojuma laikā Vestminsteras abatijā Londonā.
Slavenības
2019. gada 14. marts, 07:15

Kāpēc hercogiene Megana raudāja dievkalpojumā Vestminsteras abatijā

Jauns.lv

Varbūt pie vainas ir emocionalitāte grūtniecības pēdējā trimestrī? Varbūt apstāklis, ka vajadzēja būt kopā ar visu karalisko ģimeni jau otro reizi vienas nedēļas laikā? Lai nu kā, kameras Vestminsteras abatijā fiksējušas, ka hercogiene Megana tikko valdījusi asaras Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojuma laikā.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
25

Britu karaļnama topošā māmiņa Saseksas hercogiene Megana tik tikko spējusi valdīt asaras, kad kopā ar ģimeni ieradusies Vestminsteras abatijā uz Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu. Iemesls nav svaines Kembridžas hercogienes uzmanību piesaistošais spilgti sarkanais modes nama „Catherine Walker” tērps. Un arī ne tas, ka Megana bija aizmirsusi mājās saderināšanās gredzenu.

Kāds gan ir asaru patiesais iemesls? Meganu, kura šobrīd ir astotajā grūtniecības mēnesī, ļoti aizkustinājis tenora Alfija Bo dziedājums. Mūziķis „a capella” versijā izpildījis grupas „Snow Patrol” skaņdarbu „Run”.

Alfija Bo vokālās dotības britu karaliskā ģimene īpaši iecienījusi. Tenors tai uzstājies jau agrāk. Viņš dziedāja arī karalienes Elizabetes II 92. dzimšanas dienas svinībās aizvadītajā gadā. Bo dziedājums šoreiz īpaši aizkustinājis māmiņas cerībās esošo hercogieni, un viņa tik tikko spēja slēpt asaras.

Prinča Harija sieva Vestminsteras abatijas apmeklējumam bija izvēlējusies modes nama „Victoria Beckham” tērpu baltā krāsā, kam pieskaņojusi apaļu cepurīti.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Megana Mārkla vienmēr glāsta savu grūtnieces vēderiņu

gallery icon
30

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon
18