foto: socialmediaservice by ddp images / Vida Press
Dženiferas Lopesas saderināšanās gredzens esot vismaz miljona dolāru vērts
Saderināšanās gredzens, kuru Dženiferai Lopesai pasniedzis Alekss Rodrigess, novērtēts viena miljona ASV dolāru apmērā.
Slavenības
2019. gada 12. marts, 16:12

Dženiferas Lopesas saderināšanās gredzens esot vismaz miljona dolāru vērts

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (49) saņēmusi izsmalcinātu saderināšanās gredzenu no sava mīļotā vīrieša - bijušā beisbolista Aleksa Rodrigesa (43). Lai gan līdz ar bildinājumu pasniegtā rotaslieta ir ļoti vērtīga naudas izteiksmē, eksperti atzinuši, ka savulaik līgavainis aktieris Bens Afleks pasniedzis Lopesai ievērojami dārgāku saderināšanās gredzenu.

foto: A Berliner/BEI/REX/ Vida Press
Bens Afleks savulaik Lopesai pasniedzis saderināšanās gredzenu ar retu rozā briljantu 2.5 miljonu ASV dolāru apmērā.

Saderināšanās gredzenu kompānijas „Ringspo.com” dibinātājs Alistērs Smits novērtējis latino dīvas Dženiferas Lopesas jauno saderināšanās gredzenu, ko viņai pasniedzis Alekss Rodrigess, un atzinis, ka juvelierizstrādājumu rotā aptuveni 15 karātu liels kvadrāta formas briljants. Rodrigess nav žēlojis līdzekļus, lai izvēlētos nevainojamas formas, krāsas un dzidrības pakāpes briljantu. Smits lēš, ka šī gredzena summa varētu pārsniegt vienu miljonu ASV dolāru.

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon
21

Dženifera Lopesa agrāk bijusi saderināta vairākkārt, un viņai pasniegtie gredzeni vienmēr bijuši iespaidīgi.

Piemēram, aktieris Bens Afleks savulaik Lopesai pasniedzis 2,5 miljonu ASV dolāru vērtu saderināšanās gredzenu, ko rotāja 6,1 karātu liels rozā briljants no juvelieru firmas „Harry Winston” kolekcijas. Eksperts Alistērs Smits norāda: lai gan karātu ziņā tas bijis vieglāks, gredzens izrādījies ievērojami dārgāks - ārkārtīgi retā rozā briljanta dēļ.

foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
Dženifera Lopesa un Bens Afleks.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks bija kopā 18 mēnešus, bet līdz altārim tā arī nenonāca. Pāris izšķīrās 2003. gada septembrī. Pēc kāzu atsaukšanas dienu pirms plānotās ceremonijas Lopesa bijušajam līgavainim saderināšanās gredzenu atdeva atpakaļ.

foto: Demis Maryannakis / Splash News/ Vida Press
Dženifera Lopesa un Marks Antonijs.

Dženifera Lopesa bijusi precējusies trīs reizes. Ar iepriekšējo vīru latino dziedātāju Marku Antoniju dīva bija laulāta no 2004. gada līdz 2014. gadam. Antonijs savai izredzētajai savulaik pasniedza saderināšanās gredzenu ar 8,5 karātu gaišzilu kvadrāta formas briljantu. Šis juvelierizstrādājums novērtēts 4 miljonu ASV dolāru vērtībā.

foto: Doug Meszler / Splash News/ Vida Press
Marka Antonija izvēlēto saderināšanās gredzenu eksperti novērtējuši 4 miljonu ASV dolāru apmērā

Lopesa un Rodrigess ir kopā divus gadus un šķiet nešķirami jau kopš brīža, kad kļuva par pāri. Viņi izdevies izveidot ne tikai harmoniskas romantiskās attiecības, bet arī panākt to, ka sadraudzējušies viņu bērni no iepriekšējām attiecībām. Lopesa ir mamma diviem bērniem – dvīņiem Maksam un Emmei, kuri pasaulē nākuši viņas laulībā ar dziedātāju Marku Antoniju. Alekss Rodrigess ir divu meitu – Natašas un Ellas – tēvs.

Dženifera Lopesa ar draugu Aleksu Rodrigesu un savu mammu Ņujorkā

Lai gan dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un bijušais beisbolists Alekss Rodrigess satiekas tikai mēnesi, latino dīva jau iepazīstinājusi mīļoto ...

gallery icon
20

Alekss iecerēto esot bildinājis laikā, kad abi devušies baudīt atpūtu Bahamu salās. Sociālās saziņas tīklā „Instagram” Dženifera nu palepojusies ar ievērības cienīgu saderināšanās gredzenu.

„Viņa teica jā,” tā foto, kurā redzama Lopesa ar gredzenu, parakstījis Rodrigess. Šo pašu foto, papildinājusi ar astoņām melnām sirsniņām, savā profilā ievietojusi arī dziedātāja.

Dženiferas Lopesas vīrieši

gallery icon
6