Mūzika
2019. gada 14. februāris, 11:55

"Singapūras Satīns" sveic visus Valentīndienā ar jaunu singlu

Jauns.lv

Latvijas repa supergrupa "Singapūras Satīns" nupat negaidīti iepriecinājusi fanus, izdodot īpašu sveicienu mīlniekiem Valentīndienā.

Pirms diviem gadiem puiši 14. februāra svētkiem par godu izdeva hitu “Es nemāku romantiku”, bet nu klajā nākusi dziesma "Laiks".

“Mēs joprojām nemākam komatus, kā arī krievu valodu, bet šķiet, ka romantikas lauciņš beidzot būs atkosts. Pa šiem pāris gadiem tomēr esam auguši un attīstījušies, tāpēc gribējām vēlreiz atgriezties pie kā romantiskāka un ar jaunu skanējumu apsveikt visus mīlniekus, dāmas, sievas, mīļākās, kaimiņienes, draudzenes, simpātijas, bijušās un topošās šajos īpašajos svētkos," saka grupas dalībnieki.

"Zīmīgi, ka esam tik aizņemti, ka mums pašiem vispār nekam neatliek laiks – tāpēc, ja laika nav mums pašiem, lai tas vismaz ir mūsu kanālos.” stāsta mākslinieki.

Grupas pārstāvji arī norāda, ka “šis gads būs visai darbīgs un pārsteigumiem pilns, jo gaidāms gan "Singapūras Satīna" otrais studijas albums, gan SU$HI TAKEØUT un Jumbo blakusprojekts, kā arī, iespējams, būs vēl kāda pārsteiguma relīze no citiem grupas dalībniekiem tuvāk gada beigām".

"Pēc singla “Benz” panākumiem SU$HI un Jumbo guva iedvesmu turpināt romantiskās nots skanējumu un turpināt apmierināt fanu izsalkumu pēc jutekliskiem skaņdarbiem. Grupa nekad nav bijusi tik iedvesmota un idejām pilna, cik tagad," tā viņi.