foto: Facebook
Vīrs un vārds - Andris Kivičs un viņa Liene metas pie kopīgas dziesmas ierakstīšanas
Slavenības
2019. gada 31. janvāris, 11:11

Vīrs un vārds - Andris Kivičs un viņa Liene metas pie kopīgas dziesmas ierakstīšanas

Jauns.lv

Publiski apsolījis kopā ar savu jauno mīlu Lieni Skulmi ierakstīt jaunu dziesmu, mūziķis Andris Kivičs vārdu turējis - sociālajos tīklos jau padalījies ar foto un video, kur pārītis mīļi dungo kādu kompozīciju.

"Tā mēs mirdzam, tā mēs gaistam" - tā, visticamāk, sauks šo kompozīciju, var noprast pēc Kiviča ieraksta sociālās saziņas tīklā "Facebook".

Tāpat Kivičs pamanījies izcelties arī citā sociālās saziņas tīklā - taču krietni mazāk glaimojošā veidā. Kad bijusī iekšlietu ministre, tagad viesnīcas "Hotel Rome" vadītāja Linda Mūrniece tviterī ierakstīja: "Tik gļēvi aprunāt citus. Nevīrišķīgi un nožēlojami", atsaucoties uz Kiviča ne īpaši glaimojošajiem izteikumiem par aktieri Andri Buli, kas viņa mīļotajai Lienei "triju gadu laikā neko nav iemācījis", Kivičs reaģēja pavisam skarbi, nosakot: "A kas tev par daļu, vecā intrigante?"

Kā jau vēstīts, pirms nepilnas nedēļas Andris Kivičs kopā ar savu sirdsdāmu Lieni Skulmi visus priecēja vairāk nekā stundu garā Facebook tiešraidē, kur paralēli dziesmām un šampanieša malkošanai Kivičs pauda, ka abi tik tiešām nolēmuši Latviju pamest. Bet, lai lielajam plānam pietiktu naudas, Kivičs un Skulme lūdza krogus un kafejnīcas ielūgt viņus uz koncertiem. Atvadu tūrei jau dots nosaukums "Kivičs saka atā!", un tā iecerēta februārī un marta sākumā, jo jau marta beigās mīlnieki no valsts brauks prom.