foto: MEGA / Vida Press
Prinča Harija un Meganas mazuļa bērnistaba būšot ļoti moderna
Megana Mārkla un princis Harijs.
Slavenības
2019. gada 24. janvāris, 13:00

Prinča Harija un Meganas mazuļa bērnistaba būšot ļoti moderna

Jauns.lv

Britu princis Harijs un viņa sieva Saseksas hercogiene Megana iekārto savas jaunās mājas - Frogmoras kotedžu. Nesen atklātībā nonākušas ziņas par to, kāda izskatīsies bērnistaba.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē labdarības pasākumu Karaliskajā Albertholā

gallery icon
16

Nevienu tas neizbrīna, ka Harija un Meganas gaidāmā mazuļa bērnistaba būs „ultra moderna un šika”. Karaļnama eksperte un karaliskās ģimenes biogrāfe Keitija Nikola programmas „Entertainment Tonight” reportierim pastāstījusi par jaunās ģimenes šā brīža nozīmīgāko projektu – bērnistabas iekārtošanu.

„Kā informē cilvēki, kas viņiem palīdz mājas renovācijas darbos, bērnistaba pati par sevi būs ārkārtīgi moderna,” norādījusi eksperte Nikola. „Neceriet tajā ieraudzīt bēbīšu rozā vai bēbīšu zilo krāsu. Tā būs ieturēta melnbaltā krāsu paletē. Man stāstīja, ka Saseksas mazuļa bērnistabā dominēs baltie un pelēkie toņi.”

foto: ddp images/PPE/Nieboer/ Vida Press
Par spīti karalienes Elizabetes II ieskatiem, princis Harijs un Megana nevairās sadoties rokās un apskauties, izejot sabiedrībā.

Šāda krāsu izvēle ir saprotama, jo topošie vecāki nolēmuši gaidāmā bērna dzimumu paturēt noslēpumā līdz pat dzemdībām. „Pāris izteicies, ka nezina bērna dzimumu,” apliecinājusi eksperte.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press

Aizvadītajā nedēļā Saseksas hercogiene Megana atklāja, ka ir sestajā grūtniecības mēnesī (kas nozīmē, ka bērnam pasaulē jānāk aprīlī).

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

„Megana pastāstījusi draugiem, kas šis ir pats aizraujošākais laiks un laimīgākais posms viņas dzīvē,” programmas „Entertainment Tonight” veidotājiem norādījusi eksperte Keitija Nikola. „Man teica, ka viņa esot optimisma pārpilna un laimīga.”

foto: ENT / SplashNews.com/ Vida Press
Bērnistaba nebūs ieturēta ne bēbīšu rozā, ne bēbīšu zilā krāsā. Prātīgs risinājums, ņemot vērā, ka pāris nezina gaidāmā bērna dzimumu un ir nolēmuši to paturēt noslēpumā līdz pat dzemdībām.

„Viņi ir ļoti saviļņoti par pavasarī gaidāmo mazuli. Viņi ar nepacietību gaida, kad varēs pārcelties uz jaunajām mājām Frogmoras kotedžu Vindzorā.”

foto: REX/ Vida Press
Frogmorhausā, kas ir tikai akmens sviediena attālumā no Vindzoas pils, notika Harija un Meganas kāzu bankets. Ēka atrodas uz tā paša zemes gabala, kur viņu jaunās mājas Frogmoras kotedža.

Frogmoras kotedža pārim ir ļoti īpaša vieta, – norāda žurnāla „Cosmopolitan” britu izdevuma veidotāji. Pāris rīkoja kāzu svinības Frogmorhausā (kas atrodas uz tā paša zemes īpašuma, kur Frogmoras kotedža), arī viņu saderināšanās oficiālās fotogrāfijas uzņemtas šajā vietā, – apliecina britu lielākā tabloīda „The Sun” karaļnama reportiere Emīlija Endrūsa.

foto: Avalon.red/All Over Press/ Vida Press
Frogmora ir pārim īpaša vieta. Arī oficiālās saderināšanās fotogrāfijas uzņemtas tieši tur.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās