foto: Ekrānšāviņš no video.
Asprāši atraduši video, kurā Donalds Tramps dod padomu, kā tikt pāri viņa iecerētajam mūrim
Slavenības
2019. gada 11. janvāris, 15:35

Asprāši atraduši video, kurā Donalds Tramps dod padomu, kā tikt pāri viņa iecerētajam mūrim

Jauns.lv

Sociālajos tīklos plašu ievērību guvis 2004.gadā uzņemts video, kurā ASV prezidents Donalds Tramps sniedz iedvesmojošu runu kādā koledžā. Tramps runas laikā sniedzis padomu, ka dzīves laikā jātiek pāri jebkādiem šķēršļiem, kas stājas ceļā, tai skaitā mūriem.

"Nekad, nekad nepadodies. Nepadodies! Neļauj tam notikt. Ja tavā priekšā ir betona siena, ej tai cauri, lec pāri, dodies tai apkārt. Dari jebko, lai nokļūtu otrpus sienai," pārliecinošs savā runā ir Tramps.

15 gadus seno videomateriālu savā televīzijas šovā atrādījis komiķis Trevors Noa. "Ja ir kāda lieta, kuru mēs tiešām zinām, tad tas ir fakts, ka nekas neatturēs imigrantus no iekļūšanas ASV," stāsta Noa, "Šī ir daudzu cilvēku sapņu zeme, cilvēki darīs visu, lai nodrošinātu sev un savai ģimenei drošu dzīvi. Un es zinu, ka arī Donalds Tramps to saprot un tas pierādās šajā video."

2004.gads Trampa dzīvē bijis pavērsieniem pilns. Atskaitot goda doktora grāda saņemšanu, viņš saderinājās ar modeli Melāniju Knausu.

Melānijas Trampas stila pārvērtības no jaunības līdz mūsdienām

gallery icon
9

Gatavojoties 2017. gada Ziemassvētkiem Baltajā namā, Melānija Trampa uzmirdz kā eņģelis

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa, atklājot savu vīziju par īstu Ziemassvētku eņģeli, eleganti izdekorētajā namā 27. novembrī aicinājusi viesoties bērnus.

gallery icon
73

Fotoizlase: Melānija Trampa, kad izskatās sadrūmusi

Fotoizlase: Melānija Trampa, kad izskatās sadrūmusi

gallery icon
57

Jau ziņots, ka Tramps kaismīgi vēlas sliet mūri, kas atdalītu ASV no Meksikas, lai valstī neiekļūtu imigranti. Apmeklējot robežu ar Meksiku, Tramps sacīja, ka varētu izsludināt ārkārtas stāvokli, lai iegūtu pilnvaras apiet Kongresu, kur demokrāti nevēlas piešķirt finansējumu robežas barjeras celtniecībai. Prezidents ir pieprasījis barjeras izveidošanai piešķirt 5,7 miljardus ASV dolāru (4,9 miljardus eiro).

"Es uzbūvēšu lielu, lielu sienu uz mūsu dienvidu robežas. Un es likšu Meksikai samaksāt par sienu. Pieminiet manus vārdus," 2015.gada 16.jūnijā Ņujorkas Trampa tornī paziņoja Tramps.

Donaldam Trampam piešķirtā zvaigzne Holivudas Slavas alejā

Donaldam Trampam 2007. gadā piešķirtā zvaigzne Holivudas Slavas alejā ne reizi vien bojāta, izdemolēta un atkal atjaunota.

gallery icon
18

Melānija un Donalds Trampi sagaida Ziemassvētku eglīti 2018. gadā

gallery icon
46

Cilvēki pie Baltā nama protestē pret Trampu

Pirmdienas vakarā pie Baltā nama pulcējās protestētāji, lai nosodītu ASV prezidentu Donaldu Trampu par to, ka viņš Helsinkos atteicās apsūdzēt ...

gallery icon
8