foto: Hewitt / SplashNews.com/ Vida Press
Aktrise Andželīna Džolija devusi mājienu, ka varētu kandidēt uz ASV prezidentes vietu
Andželīna Džolija.
Slavenības
2018. gada 28. decembris, 22:14

Aktrise Andželīna Džolija devusi mājienu, ka varētu kandidēt uz ASV prezidentes vietu

Jauns.lv

Slavenā Holivudas aktrise Andželīna Džolija (43) intervijā "BBC Radio" noslēpumaini izteikusies par iespējamu pievēršanos politikai. Viņa neizslēdzot iespēju pat kandidēt 2020.gada ASV prezidenta vēlēšanās.

Pēc tam, kad raidījuma vadītājs Džolijai pajautājis, vai viņa jebkad apsvērusi domu pievērsties politikai vai vadīt Balto namu, aktrise sniegusi neviennozīmīgu atbildi. "Godīgi sakot, ja man šis jautājums tiktu uzdots pirms 20 gadiem, es noteikti būtu smējusies," atbildēja Džolija, "Tagad es tiešām nezinu."

"Es vienmēr esmu teikusi, ka došos tur, kur būšu vajadzīga. Es nezinu, vai esmu piemērota politikai, tomēr esmu arī jokojusi, ka nezinu, kādi skeleti slēpjas manā skapī," noslēpumaina bija aktrise, "Tāpēc es esmu diez gan atvērta visam. Es spēju panest daudz, tas ir labi."

Andželina Džolija kā labas gribas sūtne piekto reizi viesojas Irākā

gallery icon
7

Džolija pasaulē pazīstama ne tikai kā Oskara balvas ieguvēja, bet arī kā aktīva cilvēktiesību aizstāve, turklāt šobrīd viņa darbojas arī kā Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) labās gribas vēstnese. Darbs ANO Džolijai sniedzis iespēju darboties ar cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, kā arī darboties valsts un militārajā sektorā.

"Pašlaik es atrodos diez gan interesantā pozīcijā un varu panākt daudz. Es darīšu jebko, kas, manuprāt, pasaulei sniegs kādas pozitīvas izmaiņas. Tāpēc tagad es sēdēšu klusa," iespējamo kandidatūru prezidenta vēlēšanās komentējusi Džolija.

Andželina Džolija Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinībās

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija Svētā Paula katedrālē Londonā Svētā Miķeļa un Svētā Jura ordeņa 200 gadu svinībās.

gallery icon
32

Pēc tam, kad intervētājs Džolijai jautājis, vai var viņu pievienot to cilvēku, kuri kandidēs ASV prezidenta vēlēšanās no demokrātu puses, sarakstam, Džolija vien pasmaidījusi un noteikusi "paldies".

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13