foto: Publicitātes
Markus Riva plūc laurus Ukrainā - saņem balvu par "Gada dziesmu", turklāt iedziedājis to ukrainiski
Mūzika
2018. gada 20. decembris, 12:44

Markus Riva plūc laurus Ukrainā - saņem balvu par "Gada dziesmu", turklāt iedziedājis to ukrainiski

Jauns.lv

Latviešu mūziķis Markus Riva, īstajā vārdā Miķelis Ļaksa, ieguvis Ukrainas nacionālā TV kanāla “Ukraina” prestižo “Gada dziesmas” mūzikas balvu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mūziķis un TV šova "X faktors" vadītājs Markus Riva šonedēļ Kijevā notikošajā TV kanāla ”Ukraina” mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā “Jaungada muzikālā platforma” ieguvis prestižo mūzikas balvu “Gada dziesma” - par savu duetu ar Ukrainā populāro dziedātāju Myata.

foto: Publicitātes
Markus Riva ar Ukrainā populāro dziedātāju Myata un balvu “Gada dziesma” - par duetu «Не відпускай».

18. decembrī Kijevā uz “Palace Ukraine” galvenās skatuves norisinajās Ukrainas skatītākā TV kanāla “Ukraina” mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija “Jaungada muzikālā platforma”, kurā trumfēja pašmāju mūziķis Markus Riva, saņemot balvu “Gada dziesma” par duetu «Не відпускай» (Nepalaid) ar Ukrainā populāro dziedātāju Myata.

Gada sākumā izdotā dziesma ir ierakstīta ukraiņu valodā un ļoti īsā laikā sasniedza hita statusu, ilgsoši saglabājot līderpozīcijas galvenajos Ukrainas mūzikas topos.

Markus Rivas 31. dzimšanas dienas ballīte viesnīcā

2017. gada 3. oktobrī Markus Riva draugu un kolēģu lokā atzīmēja savu 31. dzimšanas dienu.

gallery icon
50

“Esmu ļoti priecīgs un gandarīts, saņemot savu pirmo mūzikas balvu Ukrainā. Vēl jo vairāk, ja tā ir tik nozīmīga - “Gada dziesma” par duetu ukraiņu valodā”, saka Markus Riva. “Īpašs prieks par to, ka šo dziesmu uzvarai izvirzījuši tieši klausītāji, kas man, kā māksliniekam, kurš nāk no citas valsts, ir pati svarīgākā atzinība. Tas pierāda, ka mūzikā robežas nepastāv”.

“Jaungada muzikālā platforma” ir viens no skatītākajiem Ukrainas TV šoviem. Balvu pasniegšanas ceremonija īpašā TV šova versijā tiks translēta TV kanāla “Ukraina” ēterā Vecgada vakarā.

Markus Riva šī gada rudenī izdeva savu piekto studijas albumu ar nosaukumu “I Can”, kā arī turpināja vadīt pasaulē populārā TV šova "X faktors" Latvijas versijas otro sezonu, kura tiešraides pagājušās nedēļas nogalē noslēdzās kanālā TV3.

Šobrīd Markus gatavojas Eirovīzijas atlases dziesmu konkursam “Supernova”, kurš sāksies nākamā gada janvāra beigās, mūziķis tajā piedalās ar dziesmu “You Make Me So Crazy”. Paralēli aktīvai muzikālajai darbībai Markus nav aizmirsis arī par saviem atbalstītājiem – tikko ir izdots mūziķa īpašais sienas kalendārs nākamajam gadam.

foto: Publicitātes
Markus nav aizmirsis arī par saviem atbalstītājiem – tikko ir izdots mūziķa īpašais sienas kalendārs nākamajam gadam.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās